5,5 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Stienstrawei 16, BoelenslaanVerkocht
Straat Stienstrawei 16
Postcode 9233 LP Boelenslaan
 
Oppervlakte m2
Perceel 2268 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Zoekt u een vrijstaand woonhuis dat u geheel naar eigen inzicht kunt moderniseren en renoveren en dat bovendien gelegen is op een mooie landelijke locatie ?n beschikt over een groot perceel? Zoek dan niet verder! Deze woning aan de Stienstrawei 16 te Boelenslaan leent zich uitstekend voor de wensen die u heeft!

Op het ruime perceel van maar liefst 2.268 m?, gelegen aan een onverharde weg, staat niet alleen deze vrijstaande woning, maar er is ook een grote loods/garage van maar liefst 200 m? gerealiseerd. Deze vrijstaande loods/garage biedt volop mogelijkheden voor een ruimte vragende hobby.

De eenvoudige vrijstaande woning is deels voorzien zijn van isolatieglas, verwarmd met gaskachels en warmwatervoorziening met huurgeiser.

Indeling:
Zijentree, toilet, vaste kast, kelder, L-vormige woonkamer, keuken met eenvoudige keukeninrichting, badkamer met douche en vaste wastafel, achteringang.
Eerste etage: Overloop, twee slaapkamers en bergruimte.

De vrijstaande loods/garage is aan de voorzijde voorzien van een overheaddeur en loopdeuren in de zijgevel, de vloer is van beton, kunststof ramen- en deuren met isolatieglas, de loods/garageruimte is zowel op de begane grond als de etage ingedeeld met verschillende vertrekken/bergingen.

Rondom de woning ligt een groot perceel tuin dat u nog geheel naar eigen wens kunt inrichten, tevens is er volop mogelijkheid voor het cre?ren van voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het geheel heeft een woonbestemming en is daarmee geschikt voor wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of bedrijf of verkoop van goederen via internet.

Een spoedige aanvaarding behoort tot de mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Op verzoek van onze opdrachtgever gaat de verkoop plaatsvinden bij inschrijving en gaat de aktepassering via Sekuer Notarissen te Surhuisterveen.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

5,5 °C

Meting: 17.35 uur

16 inbraken

(30 dagen)

17 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
The Jellies zijn terug voor een nieuw jellicious match-avontuur. Neem de Fat Ninja Fast and Eating Jellies Enjoy!

Speel Jelly Madness 2 of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste