10,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 



Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
De Flearen 22, HarkemaVerkocht
Straat De Flearen 22
Postcode 9281 RG Harkema
 
Oppervlakte m2
Perceel 342 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Bent u een echte aanpakker en wilt u uw eigen droomplek cre?ren? Dan is deze 2-onder-1 kapwoning echt iets voor u! Met 3 slaapkamers (met uitbreidmogelijkheid tot een 4e), een bijkeuken/aangebouwde berging, een vrijstaande stenen garage ?n een vrijstaande houten berging biedt deze woning veel mogelijkheden voor iedere gezinssituatie. Het geheel staat op een perceel van ca. 342m? en is gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fontein en cv-ruimte met AWB-ketel (bouwjaar ca. 2012); eetkamer (ook te gebruiken als slaapkamer); woonkamer van ca. 22 m?; keuken met toegang tot de berging/bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop; 3 ruime slaapkamers met veel bergruimte achter de knieschotten; badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

De besloten tuin is onderhoudsarm ingericht. De woning is in 2020 buitenom geschilderd door een professionele schilder. De woning heeft genoeg bergruimte te bieden. Naast de aangebouwde stenen berging staat er ook nog een vrijstaande stenen garage van ca. 17,5 m?. Deze heeft een parkeercapaciteit van ongeveer 1 auto en is voorzien van elektriciteit. Ook is er een houten vrijstaande berging gesitueerd van ongeveer 8 m?, te gebruiken als fietsenstalling of dergelijke.

De eigen oprit biedt de mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Alle voorzieningen die Harkema te bieden heeft op het gebied van onder andere basisscholen, winkelaanbod en sportaccommodaties zijn gelegen op korte afstand. Tevens op korte afstand van ontsluitingswegen in de richting van zowel Leeuwarden, Drachten als de A7 (Groningen-Heerenveen).

Is uw interesse gewekt? Maakt u dan snel een afspraak om een kijkje te nemen aan De Flearen 22 te Harkema!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

10,4 °C

Meting: 20.10 uur

16 inbraken

(30 dagen)

7 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Klik op kleurrijke TILES en verwijder groepen van minstens of meer van dezelfde tegels. Er zijn onbeperkte niveaus. Hoe ver kun je komen?

Speel Tiles of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 




 
Populairste
Nieuwste