12,9 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
It West 14, AugustinusgaEUR 395.000,-
Straat It West 14
Postcode 9284 KE Augustinusga
 
Oppervlakte m2
Perceel 3717 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Gelegen op een mooie locatie met heerlijk vrij uitzicht ?n vele energiezuinige kenmerken staat deze prachtige authentieke woonboerderij op ca. 3.717 m? eigen grond.

De woning beschikt, dankzij de vele energiebesparende maatregelen, ruim over het zuinigste A-label. Rondom de woning is namelijk een nieuwe ge?soleerde muur geplaatst, tevens is de woning onlangs vrijwel geheel voorzien van HR++ glas (waarvan het overgrote deel kunststof), is het dak grotendeels ge?soleerd, is de c.v.-ketel in 2018 vervangen middels de energiezuinige Intergas HRE (met A-label pomp) ?n zijn er maar liefst 40 zonnepanelen geplaatst (ter overname).

Het geheel is zeer goed bereikbaar en ligt aan een 30km-doorgaande weg aan de rand van Augustinusga. Ondanks het feit dat de woning energiezuinig is verbouwd, zijn vele authentieke details bewaard gebleven. Wij leiden u dan ook graag rond om alles met u te bespreken in- en rondom deze woning.

Begane grond:
Entree/hal aan zijgevel; vernieuwde meterkast; toiletruimte met toilet en fontein; keukenruimte met L-vormige landelijke eetkeuken met losstaand gasfornuis; woonkamer met balkenplafond, bedstedekasten en houtkachelaansluiting; badkamer met ligbad, wastafel met wastafelmeubel en douche; wasruimte met c.v.-opstelling en 2 slaapkamers met vaste kasten.

In de schuurruimte is een hobbyruimte aanwezig, alsmede een grote kamer (welke met kleine aanpassingen ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer) en een vaste kast.

1e etage:
Overloop, 2 slaapkamers, veel bergruimte en vide aan achterzijde in schuurdeel.

Rondom de woning ligt een ruime zeer vrije tuin met broeikas, weiland, vele zonneterassen, bergruimten (als bijvoorbeeld de prachtige stookhut) en een carport. De zonnepanelen zijn gesitueerd op de achtertuin.

Het dorp Augustinusga is een landelijk gelegen dorp, maar op korte afstand van grotere plaatsen, zoals Surhuisterveen (ca. 5 autominuten) en Buitenpost (ca. 7 autominuten) waar vele winkelvoorzieningen aanwezig zijn, alsmede uitgebreide spoorvoorziening. Daarnaast ligt de snelweg A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen) op korte afstand.

Maak nu een afspraak om deze heerlijk vrije woonboerderij van binnen te bekijken! U bent van harte welkom bij It West 14 te Augustinusga.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

12,9 °C

Meting: 20.25 uur

9 inbraken

(30 dagen)

19 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Versnel en verpletter die platforms in TOWER BALL 3D! Klinkt makkelijk? Het is moeilijker dan je denkt...

Speel Tower Ball 3D of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste