8,1 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Reitsmastrjitte 63, HarkemaEUR 499.000,-
Straat Reitsmastrjitte 63
Postcode 9281 LC Harkema
 
Oppervlakte m2
Perceel 1000 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze royale woning met dubbele stenen garage en een riante aangebouwde multifunctionele ruimte is gunstig gesitueerd op een goed bereikbare locatie aan de Reitsmastrjitte te Harkema.

De voormalige directiewoning is royaal van maatvoering en biedt verrassend veel leefruimte, het woonoppervlakte is ook bijna 200 m2. Daarnaast is er een grote tuin met oprit en een aangebouwde dubbele garage.

De riante aangrenzende en aangebouwde multifunctionele (totaal ca. 398 m2) heeft eigen toegang en eigen parkeergelegenheid vanaf de Reitsmastrjitte. Deze ruimte is multifunctioneel en biedt volop werk- en/of hobbyruimte op zowel de begane grond als de etage. Naast de multifunctionele ruimte is volop parkeergelegenheid voor bezoek.

Op deze locatie kunt u behalve riant wonen ook het wonen en werken uitstekend combineren, bovendien is het geheel goed bereikbaar vanuit zowel de A7 (Groningen-Drachten-Heerenveen) als vanuit de richting van Leeuwarden.

Indeling woning:
Voorentree, hal, kantoorruimte, royale L-vormige woonkamer van ca. 46 m2 met openslaande terrasdeuren, voorkamer aan de straatzijde van ca. 23.4 m2, bijkeuken met cv-opstelling, toilet met fonteintje, keuken met inbouwkeuken en achteringang, doorgang naar aangebouwde garage.
Eerste verdieping: overloop, 5 slaapkamers waarvan twee met een eigen balkon, badkamer met inloopdouche, meubel met vaste wastafel, toilet.
Aangebouwde dubbele garage is voorzien van twee kanteldeuren en de vloer is van beton. Aangrenzend is er een carport/overkapping.

Indeling multifunctionele ruimte:
Eigen entree met hal, receptie met balie, verschillende (kantoor)ruimtes, keukeninrichting, toiletgroep en opslagruimte.
Eerste verdieping: overloop, opslagruimte met de c.v.-aansluiting en pantry, grote ruimte van in totaal 96 m2 dat gesplitst kan worden in twee afzonderlijke ruimtes, tevens ook te gebruiken als kantoorruimte en nog een kleine vergaderruimte van 14.1 m2.

Het geheel is gesitueerd op een perceel van ca. 1000 m2, dit is een indicatieve grootte omdat het perceel nog kadastraal uitgemeten dient te worden.

In de huidige bestemming heeft het geheel een bedrijfsbestemming met bedrijfswoning. De gemeente heeft reeds aangegeven mee te werken aan een bestemmingswijziging naar de bestemming van Gemend. Binnen een gemengde bestemming kunt u het object gebruiken ten behoeve van wonen en dit eventueel combineren met een aan huis verbonden beroep/bedrijf.

Aanvaarding van het geheel is in overleg.

Is uw interesse gewekt en wilt u het eens bezichtigen neem dan direct contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,1 °C

5 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.