16,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Bartholomeus Jacobus Schurerweg 5, SurhuisterveenVerkocht
Straat Bartholomeus Jacobus Schurerweg 5
Postcode 9231 CE Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 633 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

U wilt w?l alles gelijkvloers maar g??n appartement?! Deze verzorgde vrijstaande woning met grote vrijstaande garage biedt u dat. Het woonhuis is gelegen op loopafstand van het centrum van Surhuisterveen op een ruim perceel van 633 m? eigen grond.

Het woonhuis, gebouwd in 1966 is voorzien van dubbele beglazing en grotendeels vloerisolatie. Het is voorzien van een nieuw pannendak. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van Remeha uit 2010 met deels vloerverwarming en radiatoren. De houten garage van ca. 36 m? met zolderruimte is in 2010 gebouwd.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met een moderne meterkast, een lichte woonkamer met open keuken (2010) voorzien van een nette keukenopstelling gezamenlijk ca. 35 m? groot, achterhal met achterentree en cv-kast, bijkeuken met witgoedaansluitingen. Vanuit de hal zijn ook bereikbaar de twee slaapkamers, de ruime badkamer met douche en wasmeubel en het toilet met hangcloset en fontein.

Eerste verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk ingericht. De grote achtertuin is gelegen op het westen en is grotendeels ingericht met een gazon.

Achter het woonhuis staat de dubbele houten garage van 36 m?, deze is voorzien van een zolderruimte en heeft een ge?soleerd dak.

De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning is gelegen op korte afstand van de uitgebreide voorzieningen die Surhuisterveen te bieden heeft op het gebied van scholen, sportaccommodaties en een compleet winkelcentrum. Surhuisterveen is een geliefde woonplaats met een gunstige ligging ten opzichte van Groningen, Leeuwarden en Drachten.

Is uw indruk voor deze levensloopbestendige woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

16,6 °C

Meting: 10.40 uur

11 inbraken

(30 dagen)

12 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 


Speel elke dag een nieuwe uitdagende Sudoku of een ander leuk spel op WâldNet Games. 
 
 
 
Populairste
Nieuwste