17,9 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Weegbree 16, GrootegastVerkocht
Straat Weegbree 16
Postcode 9861 ES Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 620 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze keurig verzorgde vrijstaande woning met vrijstaande houten garage en vrijstaande schuur/hobby ruimte staat in een groene rustige woonomgeving op een ruim perceel van 620 m? eigen grond.

Het woonhuis is gebouwd in 1998, volledig ge?soleerd naar de normen van het bouwjaar, voorzien van HR++ beglazing en 24 zonnepanelen. Het geheel wordt verwarmd door een HR combiketel van AWB uit 1998 met vloerverwarming en radiatoren. In 2015 is het schilderwerk aan de buitenzijde uitgevoerd.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast en toilet met fontein, de lichte woonkamer van ca. 40 m? met aansluitend de open keuken van ca. 14 m? met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur en de bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-opstelling en achterentree.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers en de badkamer met douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Middels vlizo-trap te bereiken zolderverdieping.

De tuin is ingericht met gazon, een terras en beplanting. De achtertuin is gesitueerd op het oosten. Het besloten karakter van de tuin biedt naast veel zon ook veel privacy waardoor u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Aan de achterzijde staan ook de ruime houten garage van ca. 34 m? met een elektrische deur en krachtstroom en de vrijstaande ge?soleerde schuur annex hobbyruimte van ca. 27 m?. Deze is opgebouwd uit sandwichpanelen en voorzien van krachtstroom en een elektrische sectionaal deur.

De ruime oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Grootegast is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau midden in het Westerkwartier. De omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, huisartsenpraktijk met apotheek, park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de snelweg A7 in de buurt zijn zowel Groningen als Drachten prima bereikbaar.

Is uw interesse voor deze woning gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij heten u alvast van harte welkom aan de Weegbree 16 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

17,9 °C

Meting: 12.50 uur

11 inbraken

(30 dagen)

12 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 


Speel elke dag een nieuwe uitdagende Sudoku of een ander leuk spel op WâldNet Games. 
 
 
 
Populairste
Nieuwste