7,9 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Groningerstraat 16, SurhuisterveenEUR 1.850,-
Straat Groningerstraat 16
Postcode 9231 CM Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 470 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Wonen met eventueel de mogelijkheid tot werken op prachtige hoeklocatie in het sfeervolle centrum van Surhuisterveen!

Deze prachtig gelegen woning met multifunctioneel deel combineert een comfortabele, sfeervolle woning met mogelijkheid tot winkel/bedrijfsdeel.

U kunt het geheel gebruiken als woning, maar het is ook geschikt voor o.a. detailhandel en dienstverlenende beroepen. Tevens voorzien van vrijstaande dubbele garage van ca. 80m2, welke ook bijzonder geschikt is voor bijvoorbeeld bedrijfsvoering of priveopslag.

Indeling woning: voorentree, hal met tegelvloer, meterkast met 10 groepen en aardlekschakelaar, toilet met wandcloset, woonkamer met massieve houten plankenvloer en schouw voor gashaard, open keuken met moderne en complete inbouwkeuken, kelder met wand- en vloertegels, bijkeuken met plavuizen vloer, aansluiting voor wasapparatuur en achteringang.

2e deel:
Woonruimte/ winkelruimte met voorentree aan de Groningerstraat met moderne, open uitstraling door het gebruik van veel glas. Ruimte wordt ?evenals de rest- centraal verwarmd. Pantry met spoelbak en toilet v.v. handwasbakje. Achteringang vanuit achtertuin.

De vrijstaande dubbele garage van ca. 61m? is uitgevoerd met spouwmuren, egale betonvloer, ge?soleerde dakplaten, eigen groepenkast met krachtstroom en met twee elektrische overhead deuren, deze ruimte is deels voorzien van zolder. De ruimte oprit voor biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto?s.

Een bezichtiging van dit veelzijdige object is zo geregeld!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

7,9 °C

Meting: 06.45 uur

16 inbraken

(30 dagen)

7 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Klik op kleurrijke TILES en verwijder groepen van minstens of meer van dezelfde tegels. Er zijn onbeperkte niveaus. Hoe ver kun je komen?

Speel Tiles of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste