7,6 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
Games
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Ferlinge Stasjonsstrjitte 98, De WestereenVerkocht
Straat Ferlinge Stasjonsstrjitte 98
Postcode 9271 CG De Westereen
 
Oppervlakte m2
Perceel 1452 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op een zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij het centrum staat deze vrijstaande woning met loods (welke ook alleen priv?, zonder bedrijf gebruikt mag worden) op maar liefst 1.452m? grond.

De goed onderhouden woning is in de loop der jaren nagenoeg geheel gemoderniseerd, gerenoveerd en aan de achterzijde uitgebouwd. De dakgoten zijn recentelijk vernieuwd, evenals het schilderwerk. De woning wordt verwarmd door middel van een HR CV combiketel en grotendeels isolatieglas.

Het geheel heeft altijd dienst gedaan als garagebedrijf en heeft nog een bedrijfsbestemming, maar middels schrijven van de gemeente (principevergunning van de gemeente is binnen) kan alles gemakkelijk omgezet worden naar woonbestemming. Hierdoor is alles voor vele doeleinden geschikt als bijvoorbeeld diverse bedrijven en/of hobbymatig (particulier)gebruik. Binnen het bestemmingsplan zijn er vele mogelijkheden waaronder het uitbreiden c.q. (deels) vernieuwen van de (bedrijfs)ruimte.

Indeling woning:
Begane grond: voorentree, hal met ruime kelder (stahoogte), open keuken met moderne opstelling (2009) v.v. diverse inbouwapparatuur, woonkamer met erker en tuindeuren, hal met plavuizenvloer en zijentree, nette badkamer met ruime douche en wastafelmeubel, keurig toilet met fonteintje, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, wasmachineaansluiting, watervoorziening (1.000 liter) met handpomp, achterentree en c.v.-kast.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 4 slaapkamers waarvan 1 met bergruimte en wastafelmeubel en 1 met vaste kast.

2e verdieping: vlizotrap naar zolderberging.

Deze bestemming hoeft geen problemen voor de financiering op te leveren en kan meestal gewoon particulier gefinancierd worden (geen bedrijfsfinanciering). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bedrijfsruimte:
Bedrijfsruimte van ca. 15 x 11 meter welke ruimte voorheen in gebruik was als garagebedrijf met aangebouwd een eenvoudige opslag/bedrijfsruimte van ca. 100 m?. De bedrijfsruimte bestaat nu uit een ruime werkplaats met twee kantoorruimtes en royale opslag- en magazijnruimte. De werkplaats is o.a. voorzien van gevlinderde en vloeistofdichte vloer en krachtstroom.

De Westereen is een levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoer (treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manege, skeeler- en tennisbaan etc.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

Deze woning met loods en groot buitenterrein biedt vele mogelijkheden, mocht u vragen hebben of een bezichtiging wensen, neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

7,6 °C

Meting: 06.15 uur

16 inbraken

(30 dagen)

7 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 
GAME VAN DE WEEK
Klik op kleurrijke TILES en verwijder groepen van minstens of meer van dezelfde tegels. Er zijn onbeperkte niveaus. Hoe ver kun je komen?

Speel Tiles of een ander leuk spel op WâldNet Games.
 
 
 
Populairste
Nieuwste