8,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Casimirstrjitte 92, KootstertilleEUR 189.500,-
Straat Casimirstrjitte 92
Postcode 9288 BR Kootstertille
 
Oppervlakte m2
Perceel 314 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze nette hoekwoning met vrijstaande garage is gelegen op een prachtige locatie in een rustige woonomgeving op een ruim perceel van 341 m?. Het heeft onder andere een slaapkamer met mogelijkheid voor een badkamer op de begane grond en een vrijstaande houten garage.

Het woonhuis is gebouwd in 1978 en is voorzien van dubbele beglazing, vloerisolatie, gevelisolatie en 10 zonnepanelen. De woning is nu gasloos, maar de ketel kan eventueel op eenvoudige wijze weer in gebruik worden genomen.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast en toilet met hangcloset, lichte woonkamer met een open keukenopstelling voorzien van een nette keukenopstelling, bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterentree, slaapkamer (of werkplek) met een eigen entree, kastenwand en een mogelijkheid voor een badkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie slaapkamers en de moderne badkamer met een douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping met overloop, bergruimte en een slaapkamer van ca. 17 m?.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht. Aan de achterzijde van het perceel staat ook de ge?soleerde houten garage van ca. 25 m? deze is onder andere voorzien van een zolderruimte en krachtstroom.

De tuin aan de zijkant is gelegen op het westen en is ingericht als siertuin met bordes, gazon en een terras.

De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Daarnaast bieden de parkeerhavens in de straat ook voldoende ruimte hiervoor.

Het woonhuis staat in een ruime groen opgezette woonomgeving met aan de overzijde het zicht op een mooie boomwal. De in de aanbouw gerealiseerde kamer kan gebruikt worden als werkplek aan huis of als een slaapkamer. Hierdoor biedt het ook ruimte voor o.a. grotere gezinnen.

Kootstertille beschikt over een goed voorzieningenniveau op het gebied van o.a. scholen, winkelaanbod en sportvoorzieningen. Bovendien ligt het centraal ten opzichte van Leeuwarden, Groningen en Drachten.

Is uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken. Wij heten u alvast van harte welkom aan de Casimirstrjitte 92 te Kootstertille

Klik hier voor meer informatie over deze woning

8,8 °C

Meting: 02.45 uur

11 inbraken

(30 dagen)

13 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden