3,7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Gedempte Vaart 2, SurhuisterveenEUR 175.000,-
Straat Gedempte Vaart 2
Postcode 9231 AV Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 352 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op een prachtige A1-locatie in het sfeervolle en ondernemende winkelcentrum van Surhuisterveen is in verkoop gekomen dit prachtige nieuw te bouwen geheel. Het betreft een onder architectuur ingetekend woon-winkelpand, welke tevens zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoren en praktijkruimtes. De verkoop betreft de bestaande onroerende zaak met mogelijkheid tot het bouwen van bijvoorbeeld dit ingetekende pand.

De bestemming betreft centrumdoeleinden en is hierdoor zeer veelzijdig. Zo mag het geheel bijvoorbeeld deels of GEHEEL als woning gebruikt worden en/of als kantoor en/of als winkel en/of als praktijkruimte.

BIJGEVOEGDE PLATTEGRONDEN EN IMPRESSIES BETREFFEN MOGELIJKEDEN, GEEN VERPLICHTINGEN. OVERAL KAN NOG VAN AFGEWEKEN WORDEN!

Het geheel wordt gerealiseerd aan het Torenplein van Surhuisterveen, met een achteringang aan de kant van het ruime en nieuwe parkeerterrein van de Lidl, waar zeer veel ruimte is om te laden en lossen.

Zeer geschikt voor een belegger (die al dan niet zelf op de etage wil wonen), een ondernemer en/of degene die altijd al zijn eigen pand wil gaan bouwen.

Het geheel heeft zowel een voorentree als een achterentree en aan weerszijden ruime parkeergelegenheden. Het betreft een diep pand welke geschikt is voor vele doeleinden. Op de begane grond is een grote bedrijfsruimte/begane grond voor woning mogelijk van bruto ca. 230 m? vloeroppervlakte en een appartement van ca. 85 m? met berging en een buitenruimte van ca. 35 m?.

De bestemming betreft centrumdoeleinden en is hierdoor zeer veelzijdig. Zo mag het geheel bijvoorbeeld deels of GEHEEL als woning gebruikt worden en/of als kantoor en/of als winkel en/of als praktijkruimte.

Indeling winkelruimte:
Voorentree met een groot glasoppervlak voor etalagepresentatie; ruime winkelruimte van ca. 230 m?; toiletruimte en overheaddeur aan achterzijde.

Buiten:
Voorentree aan Torenpleinzijde en achterentree via roldeur aan Lidl parkeerterrein zijde.

Indeling woning: Entree/hal in zijgevel met trapopgang en mogelijkheid tot een lift; hal/overloop met technische ruimte; woonkamer met schuifpui naar ruim dakterras van ca. 35m?; open keuken; 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel; toiletruimte met wandcloset en fontein.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoog voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

3,7 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.