29,7 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Het Helmhout 51, DrachtenEUR 398.000,-
Straat Het Helmhout 51
Postcode 9206 AZ Drachten
 
Oppervlakte m2
Perceel 1349 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Bent u op zoek naar een mooie locatie waar u het werken ?n wonen kunt combineren?

Dit bedrijfspand beschikt behalve over een grote loodsruimte met kantoorruimte ook over een inpandige bedrijfswoning. Het geheel is gesitueerd op een goed bereikbare locatie op het industrieterrein De Haven te Drachten op een perceel van ca. 1.349 m?.

Het geheel is gerealiseerd in 1996, geheel ge?soleerd en geheel voorzien van isolatieglas, de kantoor- en woonruimte wordt verwarmd met behulp van radiatoren, de Nefit c.v.-combiketel is van 2010.

Het pand is totaal groot ca. 20 x 25 meter, de inpandige kantoorruimte is groot ca. 125 m? en de woonruimte ca. 150 m?. De bedrijfsruimte is op de begane grond groot ca. 200 m? en op de etage is ca. 300 m?.

Binnen het bestemmingsplan heeft het geheel een Wonen-Werken bestemming en geschikt voor bedrijven in de categorie 1, 2, 3.1 en 3.2.

Indeling bedrijfsruimte:
Deze loodsruimte is bereikbaar via de overhead deur of de separate loopdeur aan de voorzijde. Deze ruimte is deels voorzien van een verdiepingsvloer welke bereikbaar is via een vaste trap. Een deel van deze verdiepingsvloer kan indien gewenst eenvoudig verwijderd worden.

Indeling kantoorruimte:
Op de foto's is te zien van deze kantoorruimte momenteel in gebruik is als extra woonruimte. Dit is voor wat betreft de bestemming niet toegestaan, het behoort tot de bedrijfsruimte en dient door toekomstige gebruikers als kantoorruimte gebruikt te worden.
Deze ruimte heeft een eigen entree aan de voorzijde, de kantoorruimte beschikt over een inbouwkeuken met inbouwapparatuur (gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak), gang met plavuizenvloer en toegang tot de bedrijfsruimte, toilet met fonteintje, badkamer, kantoor- en magazijnruimte.

Indeling bedrijfswoning:
Heeft een eigen entree aan de achterzijde en is ook toegankelijk vanuit de bedrijfsruimte.
De woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde en beschikt over een erker met openslaande tuindeuren, houten vloer en haardpartij, de open keuken is voorzien van houten vloer en inbouwkeuken met inbouwapparatuur en kookeiland (afwasmachine, oven, spoelbak, 5 pits-gaskookplaat en afzuigkap), drie slaapkamers waarvan twee met een tuindeur, bijkeuken met plavuizenvloer, toilet met fonteintje, ruimte voor wasmachine, badkamer met ligbad, douche en een meubel met vaste wastafel.
Indien u meer ruimte wenst is het mogelijk deze woonruimte uit te breiden op de eerste verdieping.

Aan de achter- en zijkant van het geheel ligt een tuin die aangelegd is met terras en een houten tuinberging.

Aan beide zijden is er ruimte naast het pand aanwezig en het voorterrein is geheel voorzien van klinkerbestrating.

Erg mooi gelegen op een woon/werk stand op industrieterrein De Haven te Drachten. Op korte afstand zijn ontsluitingswegen in de richting van Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. In deze straat staan met name gecombineerde wonen en werken panden. Verder liggen de uitgebreide voorzieningen die Drachten te bieden heeft op korte afstand.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

29,7 °C

Meting: 18.10 uur

12 inbraken

(30 dagen)

14 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
 


Speel elke dag een nieuwe uitdagende Sudoku of een ander leuk spel op WâldNet Games. 
 
 
 
Populairste
Nieuwste