14,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Zandumerweg 74, OldekerkVerkocht
Straat Zandumerweg 74
Postcode 9821 TH Oldekerk
 
Oppervlakte m2
Perceel 5660 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Deze fraaie woonboerderij met inpandige schuurruimte, vrijstaande bedrijfsruimte van 475 m2(!), tuin, weiland, trailerhelling en eigen aanlegsteiger is gelegen op een prachtige locatie aan vaarwater buiten het dorp Oldekerk.

Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1930 en voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing. Het wordt verwarmd middels een HR combiketel van Bosch uit 2011. In 2016 is het aan de buitenzijde geschilderd. Het is gelegen op een perceel van 4.660 m2 en heeft een bedrijfsbestemming.

De indeling van deze woonboerderij is als volgt:
Entree, hal met trapopgang, lichte woonkamer van 25 m2, woonkeuken van ca. 20 m2, hal met aansluitend de badkamer met douche, ligbad en vaste wastafel, toilet met fontein, hal met toegang tot een slaapkamer van ca. 25 m2, kantoorruimte van ca. 27 m2, een inpandige schuur van 92 m2 met open zolderruimte van ca. 60 m2.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend drie ruime slaapkamers.

Achter het huis staat de grote in spouw gemetselde loods van maar liefst 475 m2. Deze is naast een werkplaats voorzien een magazijn, kantine en sanitaire voorzieningen.
Het weiland is aan de achterzijde van de loods en aan de zijkant van het perceel gelegen.

Het geheel is centraal gelegen tussen Groningen en Drachten, op ca. 10 minuten van de A7.
De dorpen Oldekerk en Niekerk liggen tegen elkaar en zijn voorzien van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en een rijk verenigingsleven. Nabij ligt ook het dorp Grijpskerk, deze heeft naast diverse voorzieningen een eigen treinstation met een snelle verbinding naar o.a. Groningen en Leeuwarden.

Wij leiden u graag rond op deze mooie locatie en heten u alvast van harte welkom aan de Zandumerweg 74 te Oldekerk.

Klik hier voor meer informatie over deze woning