4,8 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
Herestraat 33, GrijpskerkVerkocht
Straat Herestraat 33
Postcode 9843 AJ Grijpskerk
 
Oppervlakte m2
Perceel 377 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Riant en karakteristiek herenhuis met royale achtertuin gelegen in het gezellige dorpscentrum van Grijpskerk op een perceel van 377 m?. Dit goed onderhouden en geheel gemoderniseerde pand biedt tal van mogelijkheden, zoals royaal wonen of een combinatie van wonen en werken/winkel.

In de periode vanaf 2002 zijn de panden Herestraat 33 en 31 samengevoegd en intern volledig verbouwd tot een royale woning. De woning is deels voorzien van muur- en dakisolatie, geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas HR Plus combiketel is van 2018.

INDELING:
Voorentree, royale woonkamer (ca. 40 m?) nu in gebruik als eetkamer met laminaatvloer, de trapopgang geeft toegang tot een slaapkamer op de etage, tweede woonkamer (ca. 40 m?) met laminaatvloer, keuken voorzien van een inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur (oven, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast) en laminaatvloer, tussenhal met trapopgang naar de eerste etage en laminaatvloer, toilet, bijkeuken met plavuizenvloer, studeerkamer, badkamer met douche en meubel met vaste wastafel.

Eerste etage: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en bergruimte, grote slaapkamer met dakramen, drie slaapkamers, royale bergruimte.

Tweede etage: via een vaste en rechte trap te bereiken 2e verdieping, overloop met dakkapel, slaapkamer met dakramen.

De royale achtertuin is zeer verzorgd aangelegd en ingericht met grote terrassen en een houten berging (ca. 12 m?). Aan de achterzijde van de woning is nog een berging cq. werkplaats van ca. 12 m? aanwezig. De achtertuin is gelegen op noorden maar diep en daardoor toch zonnig, bovendien goed bereikbaar via het pad naast de woning.

Grijpskerk ligt op ca. 20 autominuten van de stad Groningen en heeft een goede trein en busverbinding in de richtingen van Groningen en Leeuwarden. Het dorp heeft een uitstekend voorzieningenniveau op het gebied van winkelaanbod, basisscholen, voortgezet onderwijs en sportaccommodaties. Recre?ren kunt u in het nationaal park ?De Lauwersmeer? dat binnen 10 minuten te bereiken is. Bovendien liggen in de omgeving vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens in de straat en op korte afstand ligt een groot parkeerterrein.

Onze opdrachtgevers staan open voor het inruilen van uw eigen woning, informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak om dit bijzondere geheel met vele mogelijkheden eens van binnen te bekijken!

Klik hier voor meer informatie over deze woning

4,8 °C

Meting: 16.40 uur

16 inbraken

(30 dagen)

15 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden