3,7 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

WONINGAANBOD
 Klik hier voor het bedrijfsaanbod

 
De Kolk 5c, SurhuisterveenEUR 550.000,-
Straat De Kolk 5c
Postcode 9231 CT Surhuisterveen
 
Oppervlakte m2
Perceel 0 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Altijd al willen wonen in een luxe en royale penthouse, midden in het centrum van Surhuisterveen? Deze appartementen beschikken behalve over verrassend veel woonruimte ook over ruime en overdekte balkons, alsmede over grote dakterrassen. Bovendien comfortabel door de aanwezige lift en beveiligde entree. Ook aan uw auto en fiets is gedacht, de auto kan droog blijven staan in de luxe carport en er is een eigen berging bij inbegrepen.

Tevens zijn de penthouses qua toegang luxe uitgevoerd; via een eigen en afgesloten entree komt u in de hal met trapopgang en een moderne lift. Ook is het geheel mindervalide-vriendelijk, de maatvoering van de ruimten worden bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk uitgevoerd.

Bovendien beschikt het over een fraai overdekt terras aan de straatzijde van ca. 12,50 m? en aan de achterzijde van een groot dakterras. Het dakterras van De Kolk 5 B is groot ca. 52 m? en die van De Kolk 5 C is groot ca. 70 m?.

Doordat deze complete penthouses volledig elektrisch worden gerealiseerd zijn ze gelijk toekomstbestendig !

Ook wordt er niet bespaard op het tegelwerk en het sanitair. Wandclosets, een inloopdouche en wastafels zijn allen bij de koopsom inbegrepen (allen van de luxemerken Sphinx en Grohe).

Overleg en mogelijkheden ten over bij deze royale appartementen. Zo heeft u zelf de keuze qua tegelwerk (opgenomen als stelpost in de koopsom) en kan de indeling nog aangepast worden met bijvoorbeeld nog een extra slaapkamer.

De grote pluspunten:
-volledig ge?soleerd; voorzien van volwaardige dak-, muur- en vloerisolatie
-geheel voorzien van HR++ beglazing
-betonvloeren; geluidsarm en zeer sterk
-dakterras compleet met houten vlonders
-Grohe en Sphinx sanitair inbegrepen
-luxe inloopdouche
-luxe tegelwerk inbegrepen (keuze: EUR30,- per m2)
-aansluitingen voor de keuken (elektra t.b.v. koken, water en riolering t.b.v. wasbak, en elektra t.b.v. de koelkast, afvoer wasemkap en 2 stuks dubbele wandcontactdozen boven het aanrechtblad, (combi)magnetronaansluiting met extra groep in de meterkast en vaatwasser-aansluiting met extra groep in de meterkast)
-luxe hardhouten buitenkozijnen
-hardhouten schuifpuien in voorzijde
-uitgevlakte en gespacte plafonds
-uitgevlakte wanden
-wanden voorzien van dubbel gips met OSB platen; dus geen problemen met ophangen van bijvoorbeeld foto?s aan wanden
-overdekt balkon en zeer groot dakterras
-luxe carport met berging
-lift aanwezig
-mindervalide-vriendelijk
-volledig elektrisch
-onder architectuur gebouwd

Surhuisterveen draagt niet voor niets de slogan ?Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1?; Surhuisterveen is namelijk h?t bruisende dorp in de regio. Surhuisterveen staat bekend om haar gezelligheid, de grote regiofunctie en het hoge voorzieningenniveau. Tevens ligt Surhuisterveen zeer centraal aan de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten en vele leuke horecagelegenheden. Ook beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen u namelijk veel vertellen over deze prachtige penthouses.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

3,7 °C

Meting: 19.25 uur

16 inbraken

(30 dagen)

15 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden