Account
Logo
Zoeken
14.8 °C

Goedkope groene mooie haagbeukplanten 30-50 cm

85 keer bekeken | 14-07-2024 | 18.50 uur

Prijs: € 3

Kwekerskwaliteit beuk, haagbeuk, haagbeukenhaag of haagbeukehaag. Deze planten zijn stevig en vertakt zijn en daarom zullen sneller aanslaan dan planten die niet zijn verplant. Het is ook goed om te weten dat beukenhaag met donkergroen blad wel wat specifieke grondbehoeften heeft en niet op een natte plaats mag staan, terwijl haagbeuken een wat moeilijker te verzorgen grond en kleigrond aankunnen. Deze planten zitten in een pot, kunnen nu dus zonder meer goed geplant worden en zullen deze zomer mooi uitgroeien tot een mooi vol haagje.

Haagbeuk ( Carpinus betulus) met frisgroen blad welke in december/ januari van de struik valt. Is wat sterker dan de beukenhaag, kan ook op kleigrond en groeit sneller:

PRIJS:
€ 3.00 per stuk
€ 2.75 per stuk vanaf 50 stuks

PLANTAFSTAND bij een enkele rij 5 stuks en bij een dubbele rij 8 stuks per strekkende meter.

AANPLANTGROND EN STARTVOEDING:
Bij elke nieuwe aanplant is het aan te raden om gebruik te maken van speciale Beuken aanplantgrond. Dit zijn organische bodemverbeteraars met een unieke samenstelling en een hoog gehalte aan organische stof. De gunstige beukenschimmel zorgt voor minder uitval na het planten van de beukenplanten. Bovendien zal de plant veel vitaler worden waardoor hij sneller aanslaat en doorgroeit. Beukenaanplantgrond kost per zak van 80 liter € 13,75 en 3 stuks voor € 40.00
Naast aanplantaarde is het ook aan te raden om te gebruiken Viano startvoeding, dit kost € 4.00 per kg. Met 1 kg. kan u ongeveer 10 m2 of 20 strekkende meter een goede start geven.

ONS BEDRIJF:
Is een goede keuze is voor mensen die op zoek zijn naar mooie tuinplanten, bomen en struiken voor de tuin.
Daar veel planten rechtstreeks van eigen kwekerij komen, kunnen we ze voor vriendelijke prijs aanbieden. Het zijn planten
welke onder natuurlijke omstandigheden zijn gekweekt. Hebben we een bepaalde plant, aantal of maat niet, dan kunnen we
het rechtstreeks bestellen bij ons netwerk van collega kwekers uit Nederland en België. Doordat er geen sprake is van meerdere transportbewegingen of meerdere handelaren, zijn deze ook wederom prettig geprijsd.
Indien gewenst maken we een gratis beplantingsplan, zodat de beplanting in de tuin goed aansluit bij uw wensen en passend voor uw tuin. Welke een samenhangend geheel is wat jaarrond wat te bieden heeft.

RESTPARTIJEN:
Restpartijen zijn vaak de laatste planten van een partij die is gekweekt en worden aangeboden tegen een lagere prijs dan normaal. Dit is een goede optie zijn als u op zoek bent naar betaalbare planten voor een bepaald stuk tuin, border, haag etc. Het kopen van restpartijen van tuinplanten is een goede manier om geld te besparen op uw tuinprojecten. De planten zijn weliswaar soms wat minder mooi, maar wel groeikrachtig en natuurlijk gekweekt. Zodat ze minder problemen hebben met aanslaan als een zelfde soort welke gekweekt is met veel kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

VERZENDEN:
De kleine maten kunnen we verzenden met post.nl. De planten vanaf 80 cm helaas niet. In de regio kunnen we deze met onze eigen transportdienst leveren. De kosten hiervan variëren en zijn afhankelijk van waar u precies woont en wat u nodig heeft. Woont u verder weg, dan kunnen we op een minipallet of pallet verzenden met transporteur. Informeer vrijblijvend naar het tarief hiervan.
BETALING: : U kunt bij ons op het bedrijf pinnen of contant betalen. Net wat uw voorkeur heeft. Bij bezorgen kan u het vooraf overmaken of betalen via een Tikkie / betaalverzoek.

OPENINGSTIJDEN:
Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat.
Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 8.30 tot 16.00

ADRES:
Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB De Trieme.

#tuincentrumfriesland #tuincentrum #triemen #tuinplanten #triemen #kwekerij #tuin #haagbeukenhaag #haagbeukenhaagje #haagbeukenhaagplanten #haagbeukhaag #haagbeukenhaagkopen

Tuincentrum en kwekerij de Triemen  verified

De Trieme

Misschien ook interessant

zaterdag 20 juli

Kweekpotten, plantenpotten bloempotten, zwarte p

Prijs: Zie omschrijving

maandag 15 juli

Restpartij Goedkope snelgroeiende Hedera hibernic

Prijs: € 3.75

zaterdag 13 juli

Krat 9 cm ronde potten kweekpotten, plantpotten

Prijs: € 100

zondag 21 juli

Aanbieding xxl hortensia bolhortensia

Prijs: € 15

donderdag 18 juli

Rode, paarse, roze en witte XXL hortensia

Prijs: € 12.50

dinsdag 16 juli

Mix 38 Rijkbloeiende snelgroeiende Sierheesters

Prijs: € 150

vrijdag 12 juli

snelgroeiende laurierhaag haaglaurier laurier 80-

Prijs: Zie omschrijving