Account
Logo
Zoeken
16.8 °C
SC Kootstertille speelt op 16 juli tegen SC Cambuur

SC Kootstertille speelt op 16 juli tegen SC Cambuur

wo 10 juli 2024, 15.00 lokaal nieuws

KOOTSTERTILLE - Het is SC Kootstertille weer gelukt om SC Cambuur vast te leggen om een oefenwedstrijd te komen spelen tegen een regioteam van spelers uit de omgeving van Kootstertille. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdagavond 16 juli aanvang 19:00 uur op sportpark de Tille.

Met enkele onderbrekingen is SC Cambuur al vanaf 2000 te gast bij SC Kootstertille. Hoofdsponsor van deze wedstrijd is: Stertil.

De entree voor deze wedstrijd is: 12,50 euro. Entree 12 jaar en jonger: gratis. Na de wedstrijd zal niemand minder dan Jannes een optreden verzorgen, welke toegankelijk is voor iedereen dit een toegangskaart heeft gekocht. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en online via de clubwebsite.

Voor het regioteam SC Kootstertille zijn geselecteerd: Feike Zijlstra en Huy Tran (VV Noordbergum) en Matthias van Keulen van VV Drogeham, Johannes Storm (SC Twijzel), Hielke vd Meulen en Xander Wagenaar (SV RWF), Jarno Westerhof en Chris Hoeksma (VV Opende), Michel Weisser, Kees de Vries en Wibo van der Werff (FC Surhuisterfean), Henny Bouius, Kees Noordman en Roeland Rusticus (FC Burgum), Berend Jan Schootstra, Wim de Vries en Joram Olijve (VV Buitenpost), Sander de Boer van Harkemase Boys.

Van SC Kootstertille: Anko Uitterdijk, Douwe Kloostra, Falco Bierma, Jouke Waaksma, Aize Storm en Chris Alma.

In aanloop van de wedstrijd speelt het regioteam, op donderdagavond 11 juli om 19:30 uur, een oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Tille in Kootstertille.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws