Account
Logo
Zoeken
1 °C

De ultieme tips voor een gezinsvriendelijke keuken

di 14 november 2023 14.46 uur

LEEUWARDEN - In een woning met opgroeiende kids, kan het zomaar zo zijn dat je overweegt om de keuken te verbouwen of te renoveren. Misschien is de huidige keuken eigenlijk wel toe aan vervanging of je merkt dat de ruimte op dit moment niet optimaal wordt benut. En dat is natuurlijk enorm zonde. Ga je een nieuwe keuken kopen? Heb je dan ook wel eens aan maatwerk gedacht? Je leest er meer over in dit blog.

Ga voor luxe en kies voor een erg handige keuken op maat

Krijg je op korte termijn de sleutels van een nieuwe woning? Of wil je na vele jaren veel woonplezier het huidige interieur van de keuken een keer goed onder handen nemen? In beide gevallen kun je een keuken op maat in overweging nemen. Want dit heeft tal van voordelen te bieden. Fijn voor nu, maar ook zeker een erg goede investering voor het hele gezin in de toekomst. Waar je zoal van profiteert met een prachtig maatwerk interieur, lees je in dit blog.

De keuken bij jou in huis komt helemaal tot zijn recht

Heb je al eens een keer goed gekeken naar de huidige indeling van de keuken bij jou in huis? Of de tekeningen grondig bestudeerd van de woning waar je binnenkort gaat intrekken? De kans is erg groot dat je altijd wel worstelt met het indelen van een specifiek gedeelte van de keuken. Door te kiezen voor een interieur op maat, is deze zorg gelukkig meteen verleden tijd. Misschien ga je graag voor net even wat meer opbergruimte, een fantastische kast in de keuken mét ingebouwd gedeelte voor een koffiezetapparaat of je laat een waanzinnige aanbouw in de keuken realiseren waar je altijd al van hebt gedroomd. Voor ieder type woning en voor iedere woonwens komt maatwerk maar al te goed van pas.

Heb je te maken met loze ruimte? Een maatwerk interieur voor de keuken maakt hier korte metten mee

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag iets doet tegen de loze ruimte die in de keuken aanwezig is. Hier zijn gelukkig verschillende oplossingen voor. Denk daarbij aan een maatwerk kast of het inrichten van een gezellig zithoekje. In alle gevallen is een maatwerk interieur voor de keuken daar de perfecte uitkomst voor. Je tilt de sfeer van het interieur direct naar een hoger niveau en ieder hoekje van de woning wordt perfect benut. En dat is wel zo leuk natuurlijk.

Ieder soort woonstijl kun je terug laten komen in de keuken

Tijdens de nodige keuken inspiratie opdoen kom je er al erg snel achter dat er tal van keukenstijlen zijn om uit te kiezen. Stem de stijl van de keuken altijd goed af op de rest van het interieur, bijvoorbeeld door dezelfde soort materialen of kleuren toe te passen. Op deze manier betrek je het nieuwe ontwerp erg makkelijk bij de rest van de woning en ontstaat er direct een consistent totaalplaatje. Van landelijk tot aan modern - de stijlen voor de keuken kunnen zeer uiteenlopend zijn.

Helemaal te personaliseren op basis van je eigen smaak

Het beste van alles? Een interieur op maat is ook nog eens volledig te personaliseren op basis van je eigen smaak. Ideaal als je graag een specifieke woonstijl terug wilt laten komen in de keuken, wanneer je hart sneller gaat kloppen van een specifiek kleurgebruik, of als het maatwerk in een type materiaal uit moet worden gevoerd. Doe online alvast wat inspiratie op en zoek op deze manier de stijl van je dromen uit. Wie weet ontvang je op korte termijn al jouw eigen prachtige keuken op maat in huis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....

vandaag, 14.08 uur

Oudere man belandt in sloot