Account
Logo
Zoeken
0.4 °C
Foto: Fokke Jongsma |  Het was gezellig tijdens de Feankleasterdei

Welcome to the Village of Tradition centraal tijdens de Feankleasterdei

za 23 september 2023 20.49 uur

FEANKLEASTER - Stichting Feankleaster organiseerde zaterdag haar unieke tweejaarlijkse Feankleasterdei. Tijdens deze Feankleasterdei stond het thema "Welcome to the Village of Tradition" centraal.

Dorpsbewoners maakten zich daarom op om de lekkerste taarten te bakken voor een traditionele high tea, het koken van heerlijke soepen voor de lunch en het verkopen van de mooiste bloemen en verse biologische groenten uit eigen tuin. Ook was er een artistieke markt met keramiek, houtsnijkunst, kaarsen, chocolade, wol, vilt, droogbloemdesign en prachtige boomkrukken gemaakt van eeuwenoude Feankleaster-eiken. Alles was gemaakt door bewoners van Feankleaster en kunstenaars uit de regio.

Op de Brink was het gezellig, er waren verschillende zitjes ingericht en belangstellenden konden deelnemen aan een high tea waarbij een thee sommelier je bijpraatte over de nieuwste theetrends. Voor de echte bier liefhebber was er een exclusieve Kloosterbieren proeverij. In deze proeverij kwam je alles te weten over kloosterbier, de rol van kloosters (o.a. die van Veenklooster).

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....