Account
Logo
Zoeken
17.9 °C
Fusie voetbalclubs een feit met FC Surhústerfean
V.l.n.r. Jan Lammers (voorzitter FC Surhústerfean), Sierd Vegelin (wethouder gemeente Achtkarspelen), Henk Veenstra (oud-voorzitter v.v. Surhuisterveen) en Gerard Veenstra (oud-voorzitter v.v. ‘t Fean ‘58) (Foto: Mark Vos)

Fusie voetbalclubs een feit met FC Surhústerfean

ma 11 september 2023, 11.58 sportnieuws

SURHUISTERVEEN - Op een zonnige zaterdagmiddag vierde FC Surhústerfean de samenvoeging van de voetbalclubs v.v. Surhuisterveen en v.v. 't Fean '58. Het nieuwe sportieve team gaf het officiële startsein op het fraaie sportcomplex in Surhuisterveen, omringd door blije fans en toegewijde vrijwilligers.

Jan Lammers, de kersverse voorzitter van FC Surhústerfean, stond vol trots voor de menigte en bedankte de vrijwilligers van Feanstars die een cruciale rol speelden bij de fusie. Hij benadrukte het belang van samenwerking met de woorden: "Samen zijn we sterk. Samen houden we van voetbal, van onze club!" De sfeer was gevuld met enthousiasme en liefde voor het spel.

Sierd Vegelin, wethouder van de gemeente Achtkarspelen en een trouwe supporter van de club, deelde zijn persoonlijke ervaring van spelen bij v.v. Surhuisterveen toen hij jong was tot zijn tijd bij v.v. 't Fean '58 als senior. Hij feliciteerde FC Surhústerfean namens de gemeente en sprak vol vertrouwen over de toekomst van de club. "FC Surhústerfean is een club van en voor de sport, voor Surhuisterveen. Hier draait alles om verbondenheid," zei de wethouder, die de club een schitterende en sportieve toekomst toewenste.

Een bijzonder moment op deze dag was de overdracht van de nieuwe clubvlag door oud-voorzitters Gerard en Henk. Hiermee gaven ze symbolisch het verleden door aan de veelbelovende toekomst van FC Surhústerfean.

Met stralende gezichten van spelers, fans en iedereen die betrokken was, markeert deze feestelijke dag het begin van een nieuw en opwindend tijdperk voor FC Surhústerfean. Hier staan sportiviteit, passie en gemeenschapsgevoel centraal. De club is klaar voor de uitdagingen die voor hen liggen, en de lokale gemeenschap kan met vertrouwen uitkijken naar een mooie voetbaltoekomst.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws