Account
Logo
Zoeken
18.2 °C
Sponsorcontract tussen csv Be Quick Dokkum en ING

Sponsorcontract tussen csv Be Quick Dokkum en ING

di 29 augustus 2023, 16.59 sportnieuws

DOKKUM - Csv Be Quick Dokkum gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren.

Be Quick Dokkum is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Willy de Groot: "We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij meiden, jongens, vrouwen en heren zowel op recreatief niveau en prestatiegericht bij Be Quick de voetbalsport laten beoefenen We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren."

"Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met csv Be Quick Dokkum en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving," zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws