Logo
Zoeken
Zoeken
2 °C

KV Hoogkerk te sterk voor De Granaet

ma 03 oktober 2022 14.14 uur

DOKKUM - Op 1 oktober om 15.30 uur startte de wedstrijd van KV De Granaet 1 tegen KV Hoogkerk 1, onder leiding van P. Okken. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Ondanks dat het veld er modderig bijlag, door de hevige regenval die dag, was De Granaet er helemaal klaar voor.

Helaas, begon De Granaet niet scherp genoeg en kwam Hoogkerk meteen op een 0-3 voorsprong. Arend Mos wist hier een antwoord op te geven, door het eerste doelpunt voor De Granaet te scoren. Karsten Ettema volgde meteen hierna met een doelpunt, maar ook Hoogkerk wist de korf nog te raken wat resulteerde tot een stand van 2-6. De regen kwam met bakken uit de lucht vallen, waardoor er glijpartijen ontstonden op het veld. Dit hielt Marit Kamies, Anne Ruth Vlasma en Daniëlle Riemersma niet tegen om een afstandsschot te scoren. De rust werd ingegaan met 5-9.

Na de rust, kwam De Granaet met volle moed het veld op: ze moesten laten zien wat ze in huis hadden! KV Hoogkerk liet dit niet gebeuren en opende de tweede helft met twee doelpunten: 5-11. Karsten Ettema wist nog een keer de korf te raken, maar Hoogkerk had hier weer een antwoord op. Na de 6-13 werd er een time-out aangevraagd aan de kant van De Granaet. De Granaet moest aanscherpen, om nog iets van zichzelf te kunnen laten zien. Marit Kamies wist dit te bewijzen met een doorloopbal, gevolgd door Daniëlle Riemersma met een afstandsschot. Dit zorgde ervoor dat KV Hoogkerk een time-out aanvroeg. Na deze time-out wist Hoogkerk nog een aantal keren de korf te raken, waardoor het fluitsignaal klonk bij een eindstand van 10-18.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wêz Handich/DOW/TFS 1 op het programma. Deze wedstrijd zal niet ’s middags plaatsvinden, maar is verschoven naar 20.00 uur.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....