Logo
Zoeken
Zoeken
-1.2 °C
© Jochem Wiersma

Huldigingen bij korpsavond brandweer Gytsjerk

zo 02 oktober 2022 09.05 uur

GYTSJERK - Het brandweerkorps van Gytsjerk hield op zaterdagavond weer hun jaarlijkse korpsavond. Op deze avond werden diverse brandweermensen in het zonnetje gezet vanwege het halen van een diploma, een jubileum of afscheid.

Nadat de manschappen in het samenzijn van hun partners hadden genoten van een heerlijk warm buffet, opende ploegleider Bernard Postma om half acht het officieel gedeelte.

Na een korte terugblik op de afgelopen twee jaren werden er diploma's uitgereikt aan Romke Rijpma (manschap) en Jacob Jan Joustra (manschap en oefenbegeleider). Ze ontvingen van clusterhoofd Reitse Terpstra van de Veiligheidsregio Fryslân hun diploma's.

Daarnaast werden er oorkondes uitgereikt aan een viertal brandweermannen die 12,5 jaar en 20 jaar in dienst zijn. Klaas Luinstra, Thomas de Vries en Ysbrand Douma ontvingen een oorkonde voor hun 12,5 jarig jubileum bij de brandweer. Romke Soldaat ontving een oorkonde voor zijn 20 jarig jubileum.

Tijdens de korpsavond werd er afscheid genomen van Jan Joustra en Enne Postma na een periode van 25 en 9 jaar bij de brandweer van Gytsjerk.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....

donderdag 8 december

Inbraak overdag in woning in Grou