Logo
Zoeken
Zoeken
5.1 °C

Durf jij een nachtje te slapen in een tent in bajesdorp Veenhuizen?

ma 22 augustus 2022 12.13 uur

VEENHUIZEN - Wie durft een nachtje te kamperen in bajesdorp Veenhuizen? Vrijdag 26 augustus organiseert het Gevangenismuseum een nieuwe editie van de Bajescamping. Het binnenterrein van het Gevangenismuseum wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein.

Vanaf 15.00 uur zijn de bajes-kampeerders welkom in het museum. Er is dan tijd om een tentje op te zetten en het museum te bezoeken. 's Avonds wordt er gezamenlijk een bajeshap gegeten. Daarna worden de campinggasten na een warming-up, meegenomen op een spannend avontuur.

De avond wordt afgesloten met een gezellig kampvuur met marshmallows. En natuurlijk gaan de hekken op slot en loopt er de hele nacht een strenge bewaker rond om te controleren of niemand ontsnapt. Voor iedereen die er nog is, staat er de volgende ochtend een lekker ontbijt klaar.

Bezoekers hoeven niet veel mee te nemen: een tentje en slaapspullen zijn genoeg. De bajescamping is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het Gevangenismuseum organiseert de Bajescamping in samenwerking met Actief-Veenhuizen.

Klik hier voor meer info

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....