20.4 °C

© WâldNet

Zomerfestival bij Toutenburg in Noardburgum

ma 27 juni 2022 16.47 uur

NOARDBURGUM - Op woensdagmiddag 6 juli organiseert Noorderbreedte Toutenburg een zomerfestival vol muziek, theater, marktkramen en leuke activiteiten voor kinderen. Met optredens van Gaatze Bosma, Folker-Hans Tolsma op de muziekfiets en humoristisch theater van Folkert Wesseling.

Ook een aantal bewoners van Toutenburg verzorgt die middag samen met Noorderbreedte muziek ambassadeur Krijn Dijkstra een optreden. Jong en oud zijn welkom en de toegang is gratis.

Programma 6 juli

Het zomerfestival vindt plaats van 13.00 tot 18.00 uur op het terrein van Toutenburg aan de Zomerweg 75 in Noardburgum. Naast de muzikale optredens zijn er leuke prijzen te winnen bij het mobiele draaiend rad. Op de markt zijn diverse producten te koop. Hier worden onder andere producten verkocht die bewoners zelf hebben gemaakt bij de werk- en dagbesteding van Toutenburg. Bewoners van alle zorgwoningen werken mee aan de verkoop op de markt. Daarnaast zijn er ook marktkramen van externe verkopers. Er zijn twee gezellige terrassen, een foodtruck met lekkernijen en een ijsfiets met ambachtelijk schepijs. Kinderen kunnen zich op 6 juli laten schminken, een ritje maken op de pony of zich uitleven op het springkussen.

Toutenburg

Het zomerfestival wordt georganiseerd door medewerkers en bewoners. Toutenburg is een woonzorglocatie van Noorderbreedte, gespecialiseerd in zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov en voor ouderen met psychiatrische problemen. Bij Noorderbreedte wordt gewerkt vanuit de visie dat mensen die in een bepaalde periode afhankelijk zijn van zorg zoveel mogelijk zichzelf kunnen zijn.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws