Logo
Zoeken
Zoeken
-1.9 °C

Reclame zat? Neem een account op WâldNet

ma 16 mei 2022 14.51 uur

BURGUM - Een goede tip voor de vaste lezers van WâldNet. Maak een account aan en geniet van de helft minder reclame. WâldNet beloont graag de vaste kijkers en daarom hoeven lezers met een account een stuk minder reclame te zien.

U zult niet de eerste zijn met een account op WâldNet. Al tienduizenden mensen gingen u voor. Met een account wordt alles op WâldNet een stuk gemakkelijker. Zo kun je eenvoudig spulletjes te koop zetten bij 'Vraag en aanbod' of mooie foto's online zetten bij de 'Wâldkykjes'. Ook is het mogelijk om activiteiten te plaatsen in de 'Agenda' en gebruikers kunnen onderling berichten naar elkaar sturen.

WâldNet is onafhankelijk

Helaas is de reclame nodig om de kosten te dekken voor het dagelijks maken van nieuws. De Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad hebben inmiddels gekozen voor een model waarbij de online lezers moet betalen. WâldNet kiest ervoor dat nieuws voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook zorgen de reclame inkomsten ervoor dat WâldNet 100% onafhankelijk nieuws kan brengen.

De grootste

Met dagelijks ruim 50.000 unieke bezoekers is WâldNet na 20 jaar nog altijd de meest bezochte nieuwssite in de regio. De komende maanden zullen er veel veranderingen worden doorgevoerd.

Heb je suggesties of commentaar? Denk met ons mee en laat je reactie achter of stuur een bericht!

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....