11.4 °C

Bjinse Wolters tekent samen met Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk voor de overname

Bjinse Wolters verkoopt Friesland Reclame aan Haan

do 13 januari 2022 14.12 uur

BURGUM - Friesland Reclame uit Burgum is verkocht aan Haan Reclamewerk uit Stiens. Burgumer Bjinse Wolters tekende vorig jaar al het contract voor de overname.

Het bedrijf van Wolters heeft zich in de afgelopen 25 jaar als specialist in lichtreclame ontwikkeld tot een sterke speler op de Nederlands markt. Voor Haan Reclamewerk was het daarmee een prachtige kans om dit bedrijfsonderdeel extra slagkracht te geven.

Haan Reclamewerk is al jaren een begrip in de sign-wereld. Douwe de Haan richtte Haan Reclame in 1988 op en sinds 2009 is Christiaan de Jong zijn partner. In 2014 kreeg het bedrijf de nieuwe naam Haan Reclamewerk. De signmaker werkt vanuit Stiens met een team van in totaal 35 medewerkers; van grafisch vormgevers tot print-operators, reclamewerkers en monteurs.

Met de overname van Friesland Reclame gaat Haan Reclamewerk het eigen bedrijfsonderdeel lichtreclame extra body geven. Andere diensten in hun portfolio zijn binnenreclame, buitenreclame, voertuigreclame, standbouw, promotiematerialen en groot formaat printen. Er wordt op dit moment gewerkt aan de nieuwe identiteit van Friesland Lichtreclame. "We gaan spoedig een frisse huisstijl en nieuwe website lanceren," zo vertelt Christiaan de Jong.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws