Account
Logo
Zoeken
8.9 °C

Contractverlenging Dirk Pieter Boersma bij Sc Twijzel

vr 7 januari 2022, 12.46 uur

TWIJZEL - Sc Twijzel en trainer Dirk Pieter Boersma hebben besloten hun tot dusverre succesvolle samenwerking met minimaal nog een jaar te verlengen. Voor zover de coronamaatregelen het toelieten, zijn de onder leiding van Dirk Pieter behaalde prestaties uitstekend.

In zijn eerste - vroegtijdig afgebroken - seizoen bleef Dirk Pieter ongeslagen. In het huidige seizoen staat hij met Sc Twijzel in de winterstop op een meer dan verdienstelijke 2e plaats. Een mooie uitgangspositie om dit jaar een prijs te pakken in de derde klasse B. Ook in 2 seizoenen bekervoetbal heeft Boersma met Sc Twijzel nog niet verloren. Dit betekent dat voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt overwinterd in de beker. Dirk Pieter mag nu bedenken hoe hij in de volgende ronde tegen zondag hoofdklasser Hoogeveen zijn ongeslagen bekerstatus gaat behouden;)

Behalve de goede prestaties zijn vooral de aanwezige randvoorwaarden en perspectieven een belangrijke reden om met elkaar door te gaan. Dirk Pieter Boersma is ervan overtuigd dat er nog rek zit in de huidige spelersgroep van Sc Twijzel en dat er nog stappen zijn te maken. Aan de andere kant is het zo dat er voor Dirk Pieter bij Twijzel zelf nog voldoende ontwikkelkansen zijn en dat er voor hem ook nog wel het een en ander valt te leren.

Tenslotte is het zo dat de onderlinge samenwerking tussen trainer, staf en selectie als erg plezierig en goed mag worden beschouwd.

Deze goede en inspirerende samenwerking met de trainer maakt ook dat de hele staf en begeleiding inmiddels heeft aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn. Dit betekent dat leider Jelle van der Meulen, verzorger en conditie-/krachttrainer Jorrit de Jong, keeperstrainer Jochum Bouma en grensrechter Kei Posthumus voor Sc Twijzel behouden blijven.
Een “boppeslach” waar bestuur en technische commissie van Sc Twijzel erg content mee zijn.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer