Account
Logo
Zoeken
6 °C
Tino Slagter nieuwe hoofdtrainer Harkema-Opeinde
Foto: links Joost van der Tuin (TC Harkema-Opeinde), rechts Tino Slagter

Tino Slagter nieuwe hoofdtrainer Harkema-Opeinde

wo 5 januari 2022, 9.27 uur

HARKEMA - Harkema-Opeinde heeft na uitgebreid voorbereidend werk van de technische commissie de 51-jarige Tino Slagter uit Bovensmilde vastgelegd als hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023. Slagter, getrouwd en vader van drie zoons, is momenteel trainer van het Asser ACV-onder 23, dat bovenaan staat in de vierde divisie.

In het verleden was Slagter als hoofdtrainer werkzaam bij Veenhuizen, Ruinen en Bakkeveen. De in de penitentiare inrichting te Veenhuizen werkzame oefenmeester kijkt zeer uit naar zijn verblijf in Harkema. "Via collega Wietze Postma heb ik door de tijd heen regelmatig positieve verhalen over de club gehoord. De gesprekken die ik tot op heden heb gehad met de Technische Commissie en twee spelers van de selectie bevestigden en versterkten dat beeld. Er heerst een recht-door-zee mentaliteit op de club. Dat bevalt me wel. Ik zie genoeg potentie in de club om door te groeien. De aanwezigheid van een onder-19 is alleen al een rijkdom die bij lange na niet alle vierdeklassers hebben", stelt Slagter terecht.

Als voetballer was de in Delfzijl opgegroeide trainer zelf actief voor het Bedumse CVVB, Middelstum en Veenhuizen. Als trainer was Slagter ook vaak in andere contreien dan de Wâldhoek werkzaam. Klasse 4B kent Slagter dus nauwelijks. "ODV heb ik met Bakkeveen een paar keer tegen geoefend. De rest van de teams ken ik niet. In de tweede seizoenshelft zal ik zeker van de gelegenheid gebruik maken Harkema-Opeinde aan het werk te zien."

Over welke speelwijze Slagter ambieert is hij duidelijk: "Ik ken de spelersgroep van Harkema niet, maar ik zoek het in de voetballende oplossingen. Lange halen, gauw thuis is niet mijn stijl. Uiteraard mag het best een keer 'lelijk', als de situatie daarom vraagt. Het draait natuurlijk toch vooral om winnen", sluit Slagter lachend af.

Harkema-Opeinde is verheugd met de aanstelling en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369



regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij


regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.2%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
27%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
29.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!