28.8 °C
Foto: Jeffrey Klaaijsen

Ravage na ongeval op N355: mannen ontkennen wie heeft gereden

wo 22 december 2021 11.52 uur

HURDEGARYP - De N355 bij Hurdegaryp (richting E-10) was dinsdagavond tijdelijk afgesloten vanwege een eenzijdig ongeval waarbij een auto in de vangrail belandde. Het ongeval liet een spoor van vernielingen achter. De politie kwam rond 21.45 uur ter plaatse.

In het voertuig zaten twee mannen. Beide heren raakten niet gewond. Toen de politie vroeg wie de bestuurder was, bleef het stil. Bij beide mannen is een blaastest afgenomen, die wees uit dat ze allebei onder invloed waren. De politie heeft beide inzittenden meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Op het bureau is ook een drugstest afgenomen, waarop ze allebei positief testten. Toen een van de mannen geconfronteerd werd met het sporenonderzoek van de agenten ter plaatse, bekende hij de bestuurder te zijn geweest. Op het bureau is deze 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Na het afleggen van een verklaring is hij heengezonden. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en hij heeft een rijverbod van 8 uur opgelegd gekregen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws