Account
Logo
Zoeken
8 °C

VV Kollum en Ron de Boer verlengen samenwerking

zo 19 december 2021, 9.37 uur

KOLLUM - De 55-jarige Ron de Boer heeft een nieuw contract voor twee seizoenen getekend, zo maakte de zaterdag tweede-klasser VV Kollum bekend. Opvallend, want de trainer is al sinds het seizoen 2018/2019 in dienst bij de Kollumers.

Ron de Boer: "Ik ben hier erg content mee. Ondanks de bijzondere corona-seizoenen heb ik de afgelopen jaren ervaren wat voor mooie en warme familieclub vv Kollum is. We passen goed bij elkaar en het voetbal leeft enorm bij de achterban. De klik met de spelers, de staf, het bestuur, publiek en sponsoren is goed en uit het aanbod om met twee jaar te verlengen spreekt enorm veel vertrouwen. Het bestuur geeft me de opdracht mee waar een lange termijn visie achter zit: investeren in eigen jeugdige talenten en hen de komende seizoenen inpassen. Een mooie uitdaging!! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over dit aanbod. We waren er vrij snel uit.”

Voorzitter van de technische commissie Wessel van der Ploeg geeft aan erg blij te zijn met het voetbal dat vv Kollum speelt onder leiding van Ron de Boer. “Belangrijk voor ons is dat Ron de verwachtingen keer op keer waarmaakt. De spelers hebben zich de afgelopen seizoenen prima doorontwikkeld waardoor we nu bovenin meedraaien in de tweede klasse. De basis om een stabiele tweede klasser te zijn is mede dankzij Ron gelegd, en nu is het tijd om naar de langere termijn te kijken. Vandaar ook dat we de komende seizoenen een accent willen leggen op de doorstroming en inpassing van onze eigen jeugd.”

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!