Account
Logo
Zoeken
10.6 °C

© WâldNet

Winkels om in de gaten te houden tijdens Black Friday

do 18 november 2021, 15.16 uur

DOKKUM - Het is weer bijna tijd voor de drukste shoppingdag van het jaar, Black Friday komt er weer aan! Op vrijdag 26 november openen alle winkels hun (digitale) deuren om de hoogste kortingen van het jaar weg te geven op Black Friday. Nu kan je bij jezelf denken, waar moet ik beginnen in deze chaos? Wij helpen je graag een digitaal handje door je wegwijs te maken in de vele mogelijkheden die winkels aanbieden. Van kleding, tot vakanties tot Friese motorsportartikelen, je shopt het allemaal met korting tijdens deze dag.

Black Friday, een shoppingsfeestdag die vanuit Amerika is overgewaaid, is booming! Vorig jaar werden er volgens nu.nl op Black Friday maar liefst 30 online aankopen gedaan per seconde gedaan. Dat belooft wat voor dit jaar. Nu opnieuw de 1,5 maatregel is ingevoerd, wordt online winkelen tijdens Black Friday wel heel aantrekkelijk. Alvast voorbereiden? Wij geven je alvast een greep uit de deelnemende winkels aan Black Friday. En wil je even je rust nemen tussendoor, om op krachten te komen? Ga dan wat actiefs doen, bijvoorbeeld met een online spelletje. En dan ben je zo weer in de race om de hoogste kortingen van het jaar te scoren tijdens Black Friday.

Voor iedereen die zit te azen op nieuwe keukenapparatuur, neem vooral een kijkje bij Kookwinkel van Erp in Leeuwarden. Doordat het een fysieke winkel is kun je van tevoren alvast jouw koopjes bekijken. Voor ander witgoed en huishoudelijke apparaten zijn ook Bcc.nl en Keukenloods.nl interessante spelers. Ook Dyson – met meerdere locaties in Friesland – geeft tot wel € 50,- korting op nieuwe apparatuur én je ontvangt daarnaast een toolkit cadeau.

Voor de echte stoere Friese motorliefhebbers hebben wij goed nieuws! Friesemotorexperts.nl heeft ook Black Friday al op de agenda gemarkeerd, om jou als motorrijder te laten racen met kortingen. Toch meer een voetbalfan? Op Vitesse.nl krijg jij maar liefst 20% korting op al jouw merchandise-aankopen via de officiële webshop. Deze korting geldt tevens op wedstrijdtickets voor thuiswedstrijden. Gebruik de code yellowblack om de korting te ontvangen.

Ook is Black Friday een goed moment om een nieuw telefoonabonnement af te sluiten. Vele providers stunten deze dag met hoge kortingen of geven extra accessoires weg bij een nieuw abonnement. Tip: zoek alvast jouw favoriete abonnement uit en voorkom twijfel op de dag zelf. En voor wie koopjes op koopjes wil, moet zeker even kijken op Koopjedeal.nl, waar er tot wel 90% korting wordt gegeven op verschillende producten.

Laat jij het liefst de boel de boel en ben je toe aan vakantie? Corendon.nl heeft aangegeven ook op Black Friday met mooie deals te komen. Dit is dus een ideaal moment om alvast je nieuwe vakantie uit te zoeken, of een leuke citytrip tussendoor te boeken. Gewoon omdat het dan veel goedkoper is! Of boek een nachtje weg in het Van der Valk Hotel in Leeuwarden. Ook zij hebben aangegeven kortingen te geven tijdens Black Friday.

Heb jij als kledingliefhebber al ruimte gemaakt in je kledingkast voor iets nieuws? Neem dan zeker een kijkje op grote webshops, zoals About You, de Bijenkorf en Zalando. Of je nu voor nieuwe schoenen gaat, een nieuwe winterjas of een mooie accessoire, je vindt het daar allemaal. En sta jij ’s ochtends het liefst te genieten met een heerlijk bakje koffie in je hand? Dan is een (online) bezoekje aan de Nespresso winkel geen verkeerde keuze, deze geeft tot wel € 198,- korting op nieuwe koffiezetapparaten. Ook Koffievoordeel.nl weet jou te verrassen met kortingen.
Het is overigens zo dat Black Friday vaak niet alleen één dag is. Tegenwoordig geven merken het hele weekend, of zelfs die hele week kortingen weg in het teken van Black Friday. Geen tijd meer te verliezen dus en pak direct jouw voordeel.

Andere winkels in Friesland om in de gaten te houden zijn Mason Garments (fashion), Nedgame, Douglas, Decathlon, Wehkamp, Albert Heijn, Douglas, Vida XL, G-Star Raw, Megekko, Schuurman Schoenen en JD Sports.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



ondernemend nieuws

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering

Bespaar met zonnepanelen: een slimme investering


regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919



regionaal nieuws

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

Geitenhouderij in Sibrandahûs mag nieuwe stal bouwen

regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland




regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt