5.8 °C

Quick’21/V&V verspeelt winst in Ruinerwold

zo 24 oktober 2021, 22.44 uur

GARYP - De een-na-laatste wedstrijd van het seizoen werd zaterdag gespeeld tegen KIOS Ruinerwold. Om 15:30 floot de scheidsrechter, wederom met prachtig weer, in voor de start van de wedstrijd.

De eerste helft ging gelijk op. Door de gebroeders Kooistra en Gerwold Hylkema pakte Quick’21/V&V brutaal een 2-4 voorsprong. De heren bleven lekker scoren en ook Geke Blauw deed een duit in het zakje door twee doelpunten te scoren. Ruststand: 8-10.

De tweede helft begon spectaculair voor de Oudegaaster-Garyper combinatie. Gerdien van der Veen meldde zich ook op het scoreformulier en samen met eerdergenoemde spelers brachten ze een puike 13-17 op het scorebord. De wedstrijd leek gespeeld, maar deze riante voorsprong werd binnen no-time weggewerkt door KIOS. De voorsprong werd een achterstand van 19-17. De 19-18 van Gerwold Hylkema bracht hoop, maar de 20-18 gooide de wedstrijd in het slot.

Een sneu verlies voor de ploeg van Nico Kraan. Volgend week mag er nog eenmaal worden aangetreden voordat de zaalcompetitie begint. Om 15.30 uur speelt men uit in Almelo tegen AKC.