Account
Logo
Zoeken
10.5 °C

Quick’21/V&V verspeelt winst in Ruinerwold

zo 24 oktober 2021, 22.44 uur

GARYP - De een-na-laatste wedstrijd van het seizoen werd zaterdag gespeeld tegen KIOS Ruinerwold. Om 15:30 floot de scheidsrechter, wederom met prachtig weer, in voor de start van de wedstrijd.

De eerste helft ging gelijk op. Door de gebroeders Kooistra en Gerwold Hylkema pakte Quick’21/V&V brutaal een 2-4 voorsprong. De heren bleven lekker scoren en ook Geke Blauw deed een duit in het zakje door twee doelpunten te scoren. Ruststand: 8-10.

De tweede helft begon spectaculair voor de Oudegaaster-Garyper combinatie. Gerdien van der Veen meldde zich ook op het scoreformulier en samen met eerdergenoemde spelers brachten ze een puike 13-17 op het scorebord. De wedstrijd leek gespeeld, maar deze riante voorsprong werd binnen no-time weggewerkt door KIOS. De voorsprong werd een achterstand van 19-17. De 19-18 van Gerwold Hylkema bracht hoop, maar de 20-18 gooide de wedstrijd in het slot.

Een sneu verlies voor de ploeg van Nico Kraan. Volgend week mag er nog eenmaal worden aangetreden voordat de zaalcompetitie begint. Om 15.30 uur speelt men uit in Almelo tegen AKC.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws





kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost


regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!