14.1 °C

Kv Sparta (Ze) maatje te groot voor kv It Fean/Boelenslaan

zo 17 oktober 2021 12.17 uur

SURHUISTERVEEN - Na het succes van afgelopen zaterdag en woensdag te hebben gevierd ging kv It Fean/Boelenslaan ook zaterdag weer voor de volle winst. Ze vertrokken richting 14:00 uur naar het zonnige Zevenhuizen waar de scheids om 15:30 uur het startsignaal gaf.

Een moeizame wedstrijd. Sparta schoot uit de startblokken en kv It Fean/Boelenslaan werd overrompeld hoe gemakkelijk ze telkens de korf wisten te vinden. KV It Fean/Boelenslaan bleef hun best doen, maar moesten het toch echt doen met een uitzonderlijke ruststand van 16-06. Een grote teleurstelling voor ze.

Na in de pauze wat bemoedigende woorden te hebben ontvangen van Ron, begon kv It Fean/Boelenslaan de tweede helft met meer beleving en vertrouwen om zich terug te knokken in de wedstrijd. Door afstandschoten van Shana v/d Meer en Simon Kempenaar kwamen ze weer iets dichterbij, maar helaas zat Sparta ook zo goed in de wedstrijd dat het bijna leek alsof ze niet konden missen.

De slotfase was dan ook niet spannend meer, al heeft kv It Fean/Boelenslaan nog genoeg pogingen gedaan. Ze verloren de wedstrijd met 29-15 en maakten daardoor een einde aan onze succesvolle reeks overwinningen. Volgende week nieuwe kansen. Dan speelt kv It Fean/Boelenslaan om 15.30 uur tegen Invicta in Boelenslaan.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws