16 °C

© WâldNet

KF De Wâlden trots op G-team

ma 11 oktober 2021 11.41 uur

OENTSJERK - KF De Wâlden heeft zaterdag het G-team in het zonnetje gezet. Voor de wedstrijd van het eerste team werd het G-team officieel voorgesteld aan de rest van de vereniging.

De spelers gingen op de foto met het eerste team, werden voorgesteld aan het publiek en kregen van voorzitter Richard Adema hun trainingsshirts overhandigd, die ze tijdens de trainingen kunnen gebruiken.

Uiteraard werd het spannende gelijkspel tegen Amicitia (15-15) vanaf een ereplaats op het veld met veel plezier bekeken en hebben ze het eerste team luid aangemoedigd.

KF De Wâlden is ontzettend trots op haar G-team, dat inmiddels al uit acht spelers bestaat en nog altijd flink aan het groeien is. Ze trainen al anderhalf jaar elke week op woensdag met een grote groep, onder leiding van enthousiaste trainers. Ook is het een belangrijke pijler in de maatschappelijke rol die de vereniging wil spelen in regio, waardoor de club in alle opzichten blij is met de ontwikkelingen van het G-team. Hoewel ze al maandenlang hard in training zijn, was vanwege corona de officiële aftrap pas dit weekend.

Op 23 oktober staat ook het eerste toernooi op het programma in Buitenpost: dan gaan ze het opnemen tegen G-teams uit de regio. De vereniging zal dan ook uitlopen om ze voor het eerst in actie te zien, zoals de spelers zaterdagmiddag langs het veld zaten voor de wedstrijd van het eerste team. En volgend seizoen zal het eerste toernooi bij KF De Wâlden ook worden georganiseerd. Wie geïnteresseerd is in het project of iemand wil laten meetrainen: wees vooral van harte welkom. Contact kan daarvoor opgenomen worden met: gkorfbal@kfdewalden.nl.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws