3,5 °C

DTS laat punten liggen tegen Boelenslaan/It Fean

ma 04 oktober 2021 11.31 uur

SURHUISTERVEEN - Zaterdag speelde DTS de derby wedstrijd tegen Boelenslaan/It Fean in Boelenslaan. DTS wou hier ook weer punten pakken om ervoor te zorgen dat zij nog steeds ongeslagen zouden blijven.

Om 15:30 klonk het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd. DTS liet zich verbazen door Boelenslaan/It Fean en kwamen daardoor met 2-0 achter. DTS herpakte zich wel weer en kwam terug met de stand van 4-4. Na de 4-4 kwam Boelenslaan/It Fean los en viel er een doelpuntenregen wat uiteindelijk uitkwam op een ruststand van 10-5.

In de pauze kreeg DTS een schop onder de kont van de trainer dat het spel echt beter moest worden. DTS ging daarmee vastberaden weer het veld op om het in de 2de helft beter te gaan doen. Dit wou in het begin nog niet lukken omdat Boelenslaan/It Fean direct 2 doelpunten scoorden waarmee de stand op 12-5 kwam.

Na een time-out moest DTS echt beter gaan spelen als zij nog een kans wouden hebben om punten te scoren. Dit deed DTS dan ook en kwamen terug tot 12-9. Na de doelpuntenregen van DTS ging het weer gelijk op tussen de teams. Uiteindelijk wist Boelenslaan/It Fean de voorsprong te behouden en wonnen de wedstrijd met 19-15.

Op dinsdag 5 oktober staat voor DTS de eerste bekerwedstrijd op het programma. DTS moet tegen Noveas spelen in Steenwijk om 20:00 uur.

Op zaterdag 9 oktober staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. DTS moet dan tegen de ongeslagen Flamingo's spelen op sportcomplex Woudlust om 15:30.

 

Regionaal nieuws

Advertentie

Advertentie

woensdag 1 december | 1 reactie

Kerst bij Tuindorado