Account
Logo
Zoeken
6.8 °C
© WâldNet |  Een motoragent bekijkt de foto van verdachte en ging daarna op zoek naar de man

Agressieve man valt mensen aan bij Jumbo

di 29 juni 2021, 19.04 uur

BURGUM - Een agressieve man heeft dinsdagavond meerdere mensen lastig gevallen en/of aangevallen aan de Markt in Burgum. Zo werd een meisje aangevallen met een drankfles. Het meisje had de man aangesproken toen de man stond te schreeuwen en andere mensen lastigviel. Ze werd daarop geslagen met de drankfles en haar mobiele telefoon werd vernield.

Een man uit Sumar besloot ook in te grijpen en stapte uit zijn bestelbus. Hij riep: "oprotten" naar de man. De man sloeg op een zeker moment met de fles meerdere deuken in de motorkap van het voertuig. Hij had mogelijk niet eens door dat het de auto van de man was. Volgens de Sumarder draaide de man volledig door en wilde hij hem op een zeker moment aanvallen. Hij dreigde met de fles drank en wilde nog iets uit zijn broek halen. De Sumarder besloot daarop afstand te houden.

De politie werd om 18.11 uur gealarmeerd en bij het horen van de sirene sloeg de man op de vlucht op zijn fiets. Hij was op dat moment in het gezelschap van een vrouw die ook fietste. Ze fietsen in de richting van de Kwekersstrjitte. De getuige die de politie had gebeld, wist op dat moment nog een paar foto's te maken. Deze foto's zijn overhandigd aan de politie.

Burgernet

De politie liet om 18.36 uur nog een Burgernet actie uit gaan. Mensen in de omgeving werden opgeroepen om uit te kijken naar de man. Het betrof een man tussen de 20 en 30 jaar oud, blank, zwart haar, zwart Puma shirt, zwarte trainingsbroek en hij droeg Nikes. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en had tattoo op zijn arm.

De politie liet omstreeks 19.20 uur weten dat de man is aangetroffen. Hij is door het opgeroepen ambulancepersoneel meegenomen. De man werd aangetroffen op de Ds. Talmasingel en was op het eerste gezicht zwaar onder invloed.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75%
Heel misschien wordt het nog wat....  
0%
Ik hoop dat het doorgaat!  
25%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'