11,1 °C

Bij Cadeauvoordeel hebben ze de zomer in de bol

di 01 juni 2021 11.04 uur

DE WESTEREEN - Met het mooie weer in aantocht begint de verkoop van zwembaden weer aan te trekken. Vooral de grotere baden van vijf, zes of zelfs zeven meter zijn erg in trek. Bij Cadeauvoordeel aan de Tsjerkestrjitte in De Westereen is de keuze reuze. Groot aanbod INTEX en Bestway zwembaden en Pool Power reinigingsproducten zijn daar uit voorraad leverbaar. Het assortiment bestaat onder andere uit; zwembaden groot en klein, allerhande zwembandjes en strandballen, maar ook luchtbedden en opblaasdieren, zoals de bekende krokodil.

Om alle mensen te kunnen bedienen moet er al vroeg worden ingekocht, zo ook bij Cadeauvoordeel in De Westereen. "Wij hebben een loods in Kollumerzwaag, die staat helemaal vol. Maar je moet er wel op tijd bij zijn, want op is op!”, vertelt eigenaar Alex Wijnsma.

Een zwembad moet ook gevuld worden met water. "In de grote zwembaden gaat wel zo’n 20.000 liter, dan is het wel belangrijk om het zwembadwater goed te onderhouden door middel van een pomp en chloortabletten.” Cadeauvoordeel heeft pompen groot en klein van Bestway en Intex, maar ook de zoutwater- en zandfilterpompen zijn ruimschoot aanwezig in de winkel.

De fysieke winkel is nu alweer dik 3 jaar niet uit het Westereender straatbeeld weg te denken, terwijl ze online inmiddels al 6 jaar bestaan. In 2020 zorgde Cadeauvoordeel voor snelle levering van meer dan 80.000 pakketten in de gehele Benelux, maar ook in Duitsland weten ze de zwembaden en speelgoed artikelen goed te vinden via de bekende verkoopsites Amazon en Kaufland.de.

Cadeauvoordeel is een bekende speler op een markt die nog steeds groeiende is. Online bestellen is hot, maar we zijn ook erg blij met onze fysieke winkel om de klant van goed advies te voorzien, vertelt Alex.

Om ruimte te maken voor de zomer ruimt Cadeauvoordeel ook vele artikelen op, dit doen ze via Proveiling, waarbij mensen kunnen bieden vanaf 1 euro op vele leuke partijen, kijk hiervoor op:
www.proveiling.nl/Alle-kavels/11711/Veiling

Ben je dus toe aan een nieuw zwembad of op zoek naar onderhoud voor je zwembad? Kom snel langs en haal dat voordeel bij Cadeauvoordeel op kijk op www.cadeauvoordeel.com

FOTONIEUWS
        

 

Regionaal nieuws

dinsdag 26 oktober

Fietser gewond bij aanrijding

dinsdag 26 oktober

Auto's in botsing op de Bolder

11,1 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.