10 °C
© WâldNet

Wasactie bij tankstation Shell in Twijzel

wo 26 mei 2021 11.25 uur

TWIJZEL - Eindelijk heeft Twijzel een professionele wasstraat. En Shell Twijzel is meer dan alleen een tankstation. "Wij staan voor service en houden van onze klanten en daar profiteert iedereen van mee!"

WASACTIE 4x* TANKEN = GRATIS WASSEN

Bij iedere 25 liter ontvangen klanten verder een spaarzegel. Bij 4 spaarzegels heeft u recht op het beste wasprogramma t.w.v. 15 euro, inclusief voorwassen op vrijdag en zaterdag.

De gehele maand juni wordt uw auto op vrijdag en zaterdag GRATIS voorgewassen door 1 van de medewerkers.

Nieuwe carwash

Sinds februari dit jaar kunnen klanten gebruik van de volledig nieuwe carwash. Met één van de beste portaalwasmachines, de Genius Vitesse. De naam zegt precies waar het hier om draait: SNELHEID. Waar een normaal polish wasprogramma al gauw negen minuten in beslag neemt, is de Genius Vitesse binnen zes minuten klaar.

Snelheid

De vitesse-uitvoering van de Genius is exclusief beschikbaar voor de Christ hogedruk voorwasinstallaties en maakt het mogelijk om tegelijk onder hoge druk af te spuiten, terwijl verderop al met actief schuim gewassen wordt. Dat bespaart tijd en zo is het voertuig altijd afgespoten voordat de borstels hun werk gaan doen.

Voor de velgen heeft de machine aparte chemie-sproeikoppen die zorgen voor het voorwassen van de velgen, waarna de bostelwielwassers het karwei afmaken. Dankzij de innovatieve Wheelmaster wordt de hele velg-bandcombinatie gewassen, ongeacht de grootte.

Voor de uitbreiding met de carwash is bewust gekozen voor een combinatie van een rollover en twee wasboxen. Sjoerd Dijkstra: "We hebben wel overwogen of we niet zes wasboxen neer moesten zetten. Maar uiteindelijk is deze combinatie mooi compleet. Sommige mensen willen niet in de machine en die kunnen dan toch ook hier wassen. Een ander rijdt hem liever de machine in en is na zes minuten klaar. Daarnaast kan er nog gebruik gemaakt worden van onze krachtige turbine stofzuigers op het terrein."

Combinatie

Het is vooral de combinatie van diensten die hier aangeboden wordt. Yris Wiedema: "We hebben een shop, met bakery (vers belegde broodjes) en natuurlijk nog steeds dat verse bakje koffie voor €1,-." Maar ook: cadeaukaarten, Lotto, Toto, Tabakswaren, Bloemen en Planten van Blom&Tun. Je kunt verschillende soorten brandstof tanken. Waaronder V-power, deze vrij is van E-10. Ook kun je verschillende aanhangers huren al va. €7,50.

Het tankstation werd in 2010 overgenomen van de familie Hulshoff. "We zeiden toen al: Als we ooit de mogelijkheid krijgen, dan zouden we hier graag uitbreiden met een wasstraat. Een kettingbaan was te groot voor hier en de investering te hoog. Die ruimte hadden we ook niet, maar deze machine was een mooie oplossing." zo laat Sjoerd Dijkstra weten.

"We zitten aan een prachtige doorgaande weg, dus het is een grote regio vanwaar we de klanten naar ons toe kunnen trekken. Er is potentie, anders zouden we het niet gedaan hebben. Waar het uiteindelijk in zal resulteren, blijft toch een gok, maar de machine is goed en als we het allemaal netjes en strak houden samen met ons team, dan komt het wel goed."

Voor meer informatie neem een kijkje op www.shelltwijzel.nl of Like de Facebook pagina Shell Twijzel om op de hoogte te blijven.

FOTONIEUWS
        

 

Regionaal nieuws

dinsdag 26 oktober

Fietser gewond bij aanrijding

dinsdag 26 oktober

Auto's in botsing op de Bolder

10 °C
14 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.