Account
Logo
Zoeken
7.2 °C

© WâldNet

Vrouw uit Achtkarspelen (22) werd ontvoerd

za 27 maart 2021, 17.49 uur

SURHUISTERVEEN - De politie heeft vrijdagavond een 22-jarige man uit Grootegast aangehouden voor onder meer wederrechtelijke vrijheidsberoving van een 22-jarige vrouw uit de gemeente Achtkarspelen. Dat heeft de politie zaterdagmiddag bekendgemaakt.

De ontvoering vond plaats na een aanrijding op de Eesterweg in Doezum. In de zwaar beschadigde auto zat een 21-jarige automobilist uit de gemeente Westerkwartier samen met een 22-jarige vrouw uit de gemeente Achtkarspelen. In de andere auto zat een 22-jarige man uit Grootegast. Na het ongeluk zou de 22-jarige man de vrouw tegen haar wil hebben meegenomen in zijn auto en de plaats van het ongeval hebben verlaten. De 21-jarige man werd met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Na de melding werd er door de politie ingezet op de opsporing van de 22-jarige vrouw en de 22-jarige man. Tijdens de zoektocht werd een woning aan de Peebos in Doezum bezocht. Hier werd niemand aangetroffen. Vrijdagavond meldde de verdachte zich bij de politie. Hij werd direct aangehouden en de vrouw was op dat moment bij hem. De man werd ingesloten. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. Tot nu toe is gebleken dat verdachte en slachtoffer bekenden zijn van elkaar.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer