10,8 °C

Nieuwe tennistalenten welkom bij DLTC

zo 21 maart 2021 17.57 uur

DRACHTEN -

Het ziet er zo gemakkelijk uit, als je kijkt naar Rafaël Nadal of Kiki Bertens. Zó tegen een balletje aan meppen, dat je tegenstander hem niet terug kan slaan. Om erachter te komen of het echt zo makkelijk is, biedt DLTC Drachten de cursus Maak Kennis met Tennis aan. Na 10 lessen van een uur op het tennispark aan de Folgeren bent u gegarandeerd op weg een topper te worden...

Tennisverenging DLTC start in april met nieuwe groepen Maak Kennis met Tennis. Op dit moment - in het tijdperk Corona - is tennis een van de weinige sporten die veilig beoefend kan worden. Afstand houden van 1,5 meter is op een tennisbaan geen probleem.

Voor de liefhebbers heeft DLTC diverse aantrekkelijke aanbiedingen in petto. Zo kun je alleen 6 lessen volgen, of daarna doorgaan met 10 extra lessen waarbij het lidmaatschap tot eind 2021 is inbegrepen. Dat betekent het hele verdere jaar gebruik maken van de tennisbanen en meedoen met leuke tennisactiviteiten van de club. Voor de jeugd is er zelfs een aanbieding, waarbij je het tennisracket mag houden.

De lessen worden gegeven in samenwerking met de tennisschool PlayTennis. Belangstellenden kunnen alle informatie vinden op www.PlayTennis.nl en zich daar ook opgeven.

 

Regionaal nieuws

10,8 °C

7 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.