17.5 °C

Nieuw: huur lokaal je favoriete Lego-set

zo 07 maart 2021 18.05 uur

BURGUM - Sinds deze maand is het mogelijk om lokaal Lego te huren. Lego is momenteel ongekend populair. Door de coronacrisis zijn veel mensen aan huis gekluisterd en naast puzzelen is het bouwen met Lego ook enorm in trek bij volwassenen.

Dure Lego

Het grote nadeel van Lego is het feit dat het enorm duur is. De grotere sets kosten gauw honderden euro's waardoor het niet voor iedereen haalbaar is om bijv. de Taj Mahal in India of de Tower Bridge in Londen te bouwen.

Lego verhuur

Bricks4u.nl in Burgum heeft nu een oplossing. Het bedrijf verhuurt vanaf heden tientallen Lego-sets. De drijvende kracht achter de site is Eelco Klomp. Als kind was hij altijd al verknocht aan de Lego. Nu, tientallen jaren later, ontdekte hij opnieuw hoe leuk het eigenlijk (gebleven) is. Klomp besloot om zijn exclusieve Lego-sets te gaan verhuren zodat nog veel meer mensen ervan kunnen genieten. De verhuur is alleen gericht op volwassenen en vanaf 10 euro is het al mogelijk om een kleine set te huren.

Lego-liefhebbers kunnen online hun set uitkiezen en huren. Daarna is het mogelijk om de set af te halen in Burgum. Er zijn momenteel zo'n tien sets te huur maar er staan inmiddels tientallen sets klaar om ook in de verhuur te gaan. Het assortiment zal nog flink uitgebreid worden.

Bekijk de site: www.bricks4u.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws