Account
Logo
Zoeken
7.4 °C

Ingezonden foto

Autoschade Friesland overgenomen

wo 3 maart 2021, 12.30 uur

BURGUM - Autoschade Friesland in Burgum is overgenomen door de gebroeders Wassenaar uit Menaam. Sinds 1 maart 2021 zijn tweelingbroers Jan en Durk Wassenaar de nieuwe eigenaar van het autoschadeherstelbedrijf. De Wassenaars wilden graag een vestiging erbij hebben om hun verzorgingsgebied te verbreden met hun bedrijf ASN Autoschade Leeuwarden.

De bedrijfsnaam Autoschade Friesland blijft ongewijzigd, evenals de service. Voor één personeelslid is ander werk gevonden. De overige zes medewerkers van Autoschade Friesland gaan mee in de overname waaronder oud-eigenaar Hette de Vries die zelf een stapje terug wou doen. "Het managen van een bedrijf is niet mijn ding." Bij ASN Autoschade Leeuwarden, dat sinds 2014 bestaat, zijn eveneens zes medewerkers werkzaam.

Jan Wassenaar: "De bedrijven passen goed bij elkaar, met een vergelijkbare laagdrempelige sfeer en werkzaamheden. Behalve allround schadeherstel aan personenauto's, bestelauto's en vrachtwagens, doen beide ondernemingen aan het herstel van caravans, campers en industrieel spuitwerk. Bovendien ligt Burgum relatief dicht bij Menaam, waar ASN Autoschade Leeuwarden gevestigd is. Handig voor de klanten maar ook voor ons."

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer