Account
Logo
Zoeken
8.4 °C
Huis van de maand: Langelaan 10 te Surhuisterveen

Huis van de maand: Langelaan 10 te Surhuisterveen

ma 1 maart 2021, 15.58 uur

SURHUISTERVEEN - Wat een heerlijke plek, met de achtertuin op de meest zonnige zonligging (zuidwesten), een vrijstaande garage en een grote uitbouw van 2015! En dat ook nog op steenworpafstand van het bruisende centrum van Surhuisterveen?

Door de grote uitbouw (2015) is de woning ruimtelijk en zeer licht. Het geheel is in 2015 keurig verbouwd voorzien van vele luxe zaken als een ruime woonkeuken, vloerverwarming in de uitbouw en een extra badkamer op de begane grond.

Begane grond:

Entree aan de zijkant van de woning met vernieuwde meterkast; leefkeuken met veel lichtopbrengst, dubbele openslaande tuindeuren naar de zonnige en privacyvolle achtertuin, inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap.

Vanuit de keuken is de doorgang naar bijkeuken met wasruimte voorzien van de cv-combiketelopstelling en witgoedaansluitingen; extra badkamer met wandcloset, inloopdouche, wastafel en wastafelmeubel. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en dankzij de erker en de grote raampartijen een heerlijke lichte ruimte. De woonkamer is tevens voorzien van een elektrische sfeerhaard. Ook is de kelder te bereiken via de woonkamer.

1e etage:

3 slaapkamers, waarbij de ouderslaapkamer voorzien is van een eigen moderne badkamer (en-suite). Deze badkamer bestaat uit een inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel.

Buiten:

De tuin is onderhoudsvriendelijk en ingericht met sierbestrating, gazon en borders. De zonligging en de beschutting maakt het hier heerlijk vertoeven! De vrijstaande garage is te bereiken via de ruime oprit waar plaats is voor meerdere auto's.

Surhuisterveen staat bekend om haar regiofunctie, gezelligheid en hoge voorzieningenniveau. Ook ligt Surhuisterveen zeer centraal aan o.a. de A7. Surhuisterveen heeft o.a. een verzorgingstehuis, een brandweerkazerne, een multifunctioneel centrum, kinderdagverblijven, zwembaden, een postkantoor, vele winkels, vier grote supermarkten, en horecagelegenheden. Tevens beschikt het dorp over drie basisscholen en een brede middelbare school.

Bent u nieuwsgierig naar dit ruime en complete geheel op loopafstand van alle voorzieningen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Klik hier voor meer informatie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.6%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
28%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
28%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!