Account
Logo
Zoeken
6 °C
Jubileum: 25 jaar Lasservice van de Voorde

Jubileum: 25 jaar Lasservice van de Voorde

di 9 februari 2021, 17.50 uur

KOOTSTERTILLE - Lasservice van de Voorde te Kootstertille bestaat 25 jaar. Op 28 december 2020 was het precies 25 jaar geleden dat het bedrijf werd opgericht in Noardburgum.

Het begon in een oud schuurtje waar landhekken en sierhekken werden gemaakt. Ook werd er toen al licht constructiewerk gedaan en laswerk op locatie. In 1999 werd er een nieuwe loods gebouwd en in 2004 kwam er een tweede loods bij aan de Oastkern 14 in Kootstertille. Het bedrijf is hier nog steeds gevestigd is.

Staalconstructies

Door de jaren heen is Lasservice van de Voorde uitgegroeid tot een bedrijf met vakbekwaam personeel, ze maken zich sterk voor de meest uit één lopende staalconstructies. Lasservice van de Voorde maakt o.a. staalconstructies voor de bouw, balkonhekwerk zowel van staal als RVS, spanten, machineonderbouw, relingwerk, industriële trappen en luxe trappen.

Ook kunstwerken behoren tot een expertise waaronder bijvoorbeeld het staalwerk van de poort van Vijversburg te Tytsjerk, de Cortenstalen tassen bij winkelcentrum De Fourmanderij in Hurdegaryp en de grote zitbank aan de Slachtedyk te Wommels. Ook verzorgt het bedrijf laswerk op locatie en reparaties aan alles wat er maar te lassen valt. "En zo hopen we ons bedrijf nog jaren voort te zetten." aldus eigenaar Rinus van de Voorde.

Voor verdere informatie: www.lasservicevandevoorde.nl

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
78.4%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.6%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie