4,1 °C
De politie liet weten dat er twee voertuigen zijn aangereden

Spookrijder crasht op meerdere auto's op N31

za 16 januari 2021 17.56 uur

NIJEGA -

Op de Wâldwei (N31) tussen Nijega en Drachten is zaterdag rond 17.30 uur een spookrijder in een bestelbus op meerdere auto's gebotst. De spookrijder is inmiddels aangehouden. De man verzette zich daarbij flink. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hij ook onderzocht door ambulancepersoneel (en daarna ingesloten voor onderzoek).

De bestuurster van één van de twee aangereden voertuigen is onderzocht door de ter plaatse gekomen ambulance. Zij raakte lichtgewond. Een ander voertuig liep nauwelijks schade op. Volgens omstanders was de spookrijder mogelijk onder invloed. De politie kon nog niet melden hoe het ongeval plaats had gevonden. Een getuige meldde deze site dat hij richting Drachten reed en de spookrijder voorbij zag komen op de linker rijbaan. Bij Drachten of Nijega zou hij 'gekeerd' zijn.

De Wâldwei van Nijega naar Drachten werd vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten voor verkeer. De betrokken voertuigen zijn door bergers opgehaald. De weg is om 18.43 uur vrijgegeven voor het verkeer richting Drachten.

FOTONIEUWS
         

 

Regionaal nieuws

woensdag 24 februari | 5 reacties

Auto uitgebrand in Drachten

4,1 °C

11 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.