26 °C

SC Veenwouden: Anne Machiela (67) overleden

za 09 januari 2021 22.43 uur

FEANWâLDEN -

SC Veenwouden is diep geraakt door het plotseling overlijden van erelid Anne Machiela. Zo laat de voetbalclub weten: "We zullen Anne herinneren als onopvallend opvallend. Onopvallend in het op de voorgrond treden, opvallend in wat Anne heeft betekend voor de voetbalvereniging SC Veenwouden."

Voor de regionale kranten en deze site schreef Anne de wedstrijdverslagen van het eerste elftal. De competitiewedstrijd die SC Veenwouden 1 thuis speelde tegen Hardegarijp 1, alvorens de coronapandemie het amateurvoetbal stil legde, werd zijn laatste verslag. Na vele jaren waarin Anne diverse bestuursfuncties bekleedde, waaronder 2 keer de functie van voorzitter kwam in 2017 een einde aan zijn bestuurlijke carrière. Hierna bleef op de wedstrijddagen van het 1e elftal de bestuurskamer een welkome plek voor Anne Machiela; echter nu in de hoedanigheid als dagleider en schrijver van de wedstrijdverslagen.

Voor zijn vrijwilligerswerk bij SC Veenwouden werd hij benoemd tot lid van verdienste. Tijdens de ledenvergadering in 2018 kreeg Anne Machiela de hoogste eer die je bij SC Veenwouden kunt verdienen, namelijk erelid. Anne Machiela, een man van weinig woorden maar vele daden, is niet meer. "Zijn inzet en betrokkenheid zullen wij ons dankbaar blijven herinneren. Namens alle leden van SC Veenwouden willen wij zijn familie veel sterkte wensen met dit grote verlies." aldus het bestuur SC Veenwouden.

Dinsdag 12 januari is er van 12.15 tot 12.45 uur gelegenheid tot condoleren in de kantine van SC Veenwouden.

 

Regionaal nieuws

26 °C

9 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.