Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Deze goed onderhouden woonboerderij wordt centraal verwarmd

Huis van de Maand: Sarabos 4 in Stroobos

vr 1 januari 2020, 15.14 uur

STROOBOS - Droomt u van rust en ruimte op de grens van het Friese en Groningse platteland? Dan bent u bij Sarabos 4 te Stroobos aan het juiste adres! Deze karakteristieke jaren '30 woonboerderij met riet gedekte schuur genaamd 'Lauwers Hoeve' biedt behalve een landelijke ligging ook verrassend veel woonruimte en de aangebouwde schuur
biedt met ca. 290 m2 veel schuur- en hobbyruimte. Bovendien is het goed onderhouden en royale gelegen op een groot perceel van maar liefst 13.440 m2 met grote tuin en weiland.

Deze goed onderhouden en degelijke woonboerderij wordt centraal verwarmd met behulp van radiatoren, de Intergas c.v. combiketel is recent geplaatst in 2020, verder is de woning vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing. Er is buitenzonwering aanwezig in de vorm van markiezen. Door een prachtig afsluitend sierhekwerk bereikt u het erf en krijgt u toegang tot de lange oprit.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond: Zijentree, hal, de woonkamer van ca. 33 m2 biedt veel lichtinval en een prachtig landelijk uitzicht, de dichte keuken van, ca. 16 m2 is voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur en geeft ook toegang tot de kelder, de aangrenzende kamer kan gebruikt worden als eetkamer maar ook als slaap/studeerkamer, deze kamer heeft ook twee vaste kasten, de tweede grote hal heeft een extra zijentree, kastruimte en een aansluiting voor de wasmachine, een modern toilet met zwevend closet, de badkamer is ingericht met vaste wastafel, design radiator en inloopdouche, de slaapkamer op de begane grond is een 2-persoonsslaapkamer van ca. 12,4 m2.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers met volop kastruimte en een grote zolderberging met voldoende ruimte voor het realiseren van nog meer kamers.

Tweede verdieping:
Zolderberging.

De aangebouwde riante boerenschuur van ca. 290 m2 is ingericht met een grote open ruimte en volop hobby- en bergruimte, heeft aan de achterzijde grote schuurdeuren en nog een aantal loopdeuren in de achter- en zijgevel.

Rondom de woning ligt een verzorgde tuin met zonneterrassen en grote gazons, er is ook een beschut vlonderterras aan het water. De lange oprit en het verharde terrein aan de achterzijde bieden meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Het perceel weiland ligt rondom de woning, dit weiland heeft vanaf de straatzijde nog een eigen toegang.

Het landelijk gelegen dorp Stroobos grenst direct aan het Prinses Margrietkanaal dit biedt het dorp een geweldig uitzicht over het water, de schepen en de brug van Stroobos. Kortom een prachtige plek om te wonen en een volumineuze en karakteristieke woonboerderij met
veel mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging! Klik hier voor meer informatie over de woning.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vlammen slaan uit schoorsteen bij woning in Drachten

Vlammen slaan uit schoorsteen bij woning in Drachten

regionaal nieuws

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919

Auto's zwaar beschadigd bij botsing op N919



regionaal nieuws

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland

SmelneFM koerst aan op samenwerking Opsterland


regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

regionaal nieuws

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt

Meisje mishandeld door man (24) na afwijzing flirt



kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost