9,2 °C

Online bingo VV Kollum met vele prachtige prijzen

zo 15 november 2020 13.02 uur

KOOTSTERTILLE -

De corona-maatregelen raakt iedereen maar VV Kollum komt nu met een leuk plan. Omdat de zaterdag zonder voetbal een stuk saaier is geworden, heeft de club een online bingo opgezet. Om de club financieel een handje te helpen, en om de mensen weer eens wat leuks te bieden, organiseert VV Kollum de online bingo.

Deze wordt gehouden op zaterdag 28 november om 19.30 uur. De bingo vindt plaats via een livestream op het YouTube kanaal van de club. Geniet met een hapje en een drankje van deze gezellige avond, gewoon vanuit je huiskamer. *Uiteraard is deze bingo voor iedereen toegankelijk, dus ook voor niet-leden.*

Door deelname aan deze bingo steun je niet alleen VV Kollum, maar win jij misschien wel één van de fantastische prijzen. Tot het prijzenpakket behoren onder andere een E-bike, een smart-TV, een boodschappenpakket (t.w.v. €150), een JBL- box, waardebonnen en nog veel meer geweldige prijzen! Voor maar €15,- kun jij meedoen met 5 bingokaarten, en kans maken op al deze prachtige prijzen die door onze sponsoren en onze eigen Club Van 100 beschikbaar zijn gesteld. Zelfs tussen de bingo-rondes door zijn er nog leuke prijzen te winnen.

Voor meer informatie over het spelverloop, de livestream en aanmelding kunt u kijken op www.vvkollum.nl/bingo.

 

Regionaal nieuws

9,2 °C

5 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.