16,4 °C
Het heugelijke jubileum wordt de hele maand oktober gevierd

Dijkstra Mode viert 50-jarig jubileum

zo 18 oktober 2020 15.25 uur

FEANWâLDEN -

Dijkstra Mode is dit jaar al ruim 50 jaar gevestigd aan de Feintensloane te Feanwâlden. Het heugelijke jubileum wordt de hele maand oktober gevierd in een compleet vernieuwde winkel die een flinke metamorfose is ondergaan.

Begin maart werd de metamorfose gepresenteerd d.m.v. een grote, feestelijke heropening met versbereide hapjes, drankjes, leuke attenties en een winactie. Voor Dijkstra Mode was het zuur dat vlak na de heropening de coronacrisis begon. Eigenaar Cees Dijkstra: "Na twee gezellige, drukke en vooral feestelijke weken gingen we sluiten. Wie had dat verwacht?" Al bleef de schade, door goede coronamaatregelen, redelijk beperkt.

Al snel durfden de mensen Dijkstra Mode weer te bezoeken. Cees benadrukt de handige indeling van de winkel: "We hebben een ruime, brede winkel waardoor afstand houden gemakkelijk gaat." Zijn vrouw, Durkje Dijkstra vult aan: "Bij bepaalde werkzaamheden ontkomen we er niet aan, omdat we bijvoorbeeld een broek afspelden of de mouwlengtes willen opmeten. Daarvoor gebruiken we nu een afspeldscherm, zodat deze coupeusewerkzaamheden door kunnen gaan."

Een grote regio
Dijkstra Mode heeft een grote regiofunctie. Van Dokkum t/m Leeuwarden en Drachten: eigenlijk heel Noordoost Friesland weet ons te vinden. Cees: "Nog dagelijks maken we nieuwe klantenpassen aan. Hiermee sparen klanten voor korting op hun volgende aankoop. Doordat klanten blijven komen, kunnen wij hier al vijftig jaar bestaan, dat waarderen we heel erg!"

Gemoderniseerd
De modezaak is in de afgelopen jaren meegegroeid met de tijd en flink gemoderniseerd. Dijkstra Mode heeft een brede doelgroep en daardoor ook een ruim merken pakket. Durkje: "Vaak zijn mensen verrast dat we zelfs drie generaties kleden."

Voor mannen vind je o.a. de merken: Gabbiano, Garcia, Petrol Industries, No Excess, Camel Active, Fellows United, Olymp en Baileys. Voor de aanstaande bruidegom is er een grote collectie trouwkostuums van o.a. Digel en Masterhand.

Op de damesafdeling vind je merken als o.a. Soyaconcept, Cecil, Enjoy, Dreamstar, Geisha, Rabe, Setter, Zerres en Lebek. Volgens Cees zitten er nu totaal ruim vijftig dames- en herenmerken in de collectie. Binnen het familiebedrijf heerst een gemoedelijke sfeer, de winkel is laagdrempelig. Cees: "Je bent altijd welkom voor een praatje of om gewoon even rond te kijken."

Welkom!
Damesmode, herenmode en mode voor de bruidegom met een grote keuze uit verschillende stijlen en merken maakt Dijkstra Mode uniek. Een ruime winkel met gratis parkeren voor de deur, waar service nog vanzelfsprekend is. In deze tijd onderscheidt het bedrijf zich sterk door de persoonlijke aandacht en het gespecialiseerde advies. Cees: "Je bent van harte welkom, met een team van tien medewerkers staan we graag, op gepaste afstand, voor je klaar!"

Feintensloane 1, Feanwâlden
www.dijkstramode.nl

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws